• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Natuurzuiver water

2
Sorteer op:

Natuurzuiver Water

Zoals de naam al doet vermoeden is natuurzuiver water onaangetast en onbewerkt. In de zoektocht naar het beste en meest zuivere drinkwater kwam Naturaplaza terecht bij Lifjalla water uit Hafnarfjörður, oftewel Havenfjord, in IJsland. Dit is kristalhelder gletsjerwater dat op natuurlijke wijze wordt gefilterd door de eeuwenoude basaltlagen. Het heeft een heerlijke smaak en dat is meteen de reden waarom het door het iTQi (International Taste & Quality Instituut) is onderscheiden. Doordat het rechtstreeks uit de natuur afkomstig is, bevat dit zuivere water ook na botteling nog alle belangrijke micro-organismen. Deze zijn zeer gezond. Redenen te over dus, om voor Lifjalla water te kiezen. Thuis, of om als restauranthouder je gasten een bewuste gezonde keuze te kunnen bieden.

Hoge pH-waarde Lifjalla water

Lifjalla water heeft een hoge pH-waarde waardoor het water vol van smaak is met een zachte en ronde afdronk. Dit zogeheten basisch water biedt daarnaast veel gezondheidsvoordelen voor ons lichaam, net als de overige natuurvoeding van Naturaplaza. Wanneer je bijvoorbeeld probeert af te vallen is Lifjalla water van harte aan te bevelen. Het zorgt bij iedereen voor een goede hydratatie. Ook voor tandhygiëne wordt deze zuivere watersoort veelvuldig toegepast. Het is een zoutarm water en bovendien bevat het een zeer lage droogrest.

Lifjalla Bag-in-Box Verpakkingen

Bij Naturaplaza kun je Lifjalla water in diverse verpakkingsformaten bestellen. Het water wordt hierbij gebotteld in een bag-in-box. Dit verpakkingssysteem is gesloten waardoor het bescherming biedt tegen zowel externe lucht als het zonlicht. Zo behoudt Lifjalla water tot een jaar lang de originele smaak, frisheid en zuurstofgehalte. Daarbij zijn deze verpakkingen voorzien van een handige tap, waarmee je op ieder moment een overheerlijk glas water kunt tappen. Ook wanneer je een dag naar het strand gaat, of tijdens een lange autorit, zijn deze verpakkingen ideaal. Ze zijn daarnaast FSC gecertificeerd en volledig recyclebaar.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.