• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Notenpasta's

5
Sorteer op:

Notenpasta’s

De natuurlijke notenpasta’s van Naturaplaza zijn stuk voor stuk gemaakt van volledig biologische noten, zaden en pinda’s. Dit betekent dat de pasta’s volgens de strengste biologische richtlijnen zijn vervaardigd. Denk hierbij aan pasta’s van amandelen, sesam of pinda’s. Iedere pasta kent hierbij een uniek productieproces van roosteren en malen. Bovendien zijn de pasta’s van Naturaplaza ook zonder zout verkrijgbaar. Klik op de verschillende pastasoorten voor meer informatie over de ingrediënten en toepassingen. Bestel je de notenpasta van je voorkeur voor 16.00 uur? Dan kun je er morgen al heerlijk van smullen.

Marokkaanse Amandelpasta

Onze Amandelpasta komt uit Marokko en is gemaakt van licht geroosterde en gemalen amandelen gecombineerd met biologische Argan olie. Deze notenpasta is hét alternatief voor iedere amandelboter. Gebruik het bijvoorbeeld om je boterhammen mee op te smeren of je crackers en toastjes. Ook wordt deze notenpasta veelvuldig gebruikt als beleg voor op pannenkoeken en ter garnering van typische Marokkaanse maaltijden. Eveneens in onze categorie Overige Natuurvoeding vind je Tahin Sesampasta. Deze notenpasta staat al eeuwenlang bekend als overheerlijke lekkernij in landen zoals Turkije, Israël en Syrië. Het bestaat uit 100% geroosterde en ongepelde sesamzaden.

Notenpasta met of zonder zout

Naast amandelpasta’s en sesampasta’s heeft Naturaplaza ook diverse soorten pindapasta’s in huis. Of wat te denken van onze 3-Mix Gemengde Notenpasta? Deze pasta wordt gemaakt van noten die biologisch verbouwd zijn. Je proeft een mix van de heerlijkste cashewnoten, hazelnoten en amandelen. Er zijn geen extra zouten of suikers toegevoegd waardoor het een uitstekend alternatief is voor reguliere pindakaas. Ben je op zoek naar een volledig zoutloze notenpasta? Ook daarvoor kun je bij ons te kust en te keur. We hebben namelijk ook amandelpasta’s, sesampasta’s en pindapasta’s zonder zout in ons assortiment.