• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Theeën

15
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Theeën

Overal ter wereld worden theeën gedronken. Dat is niet zonder reden. Een lekkere kop thee is namelijk niet alleen lekker en ontspannend, maar ook heel gezond. Allereerst voorziet thee je lichaam van het nodige vocht. Daarnaast kan het een positief effect hebben op je bloeddruk, het cholesterol verlagen én het risico op hart- en vaatziekten mogelijk verminderen. Alsof dat nog niet genoeg is, kan thee ook nog eens positief effect hebben op je huid. Bovendien kan thee je helpen wanneer je een dieet volgt of een ontgiftingskuur. Wanneer je klikt op de verschillende theesoorten uit ons assortiment lees je alle details erover. Je vindt er rooibosthee, zwarte thee, witte thee, kruidenthee, groene thee en magische matcha thee.

Wereldse Theeën

Wanneer je bewust leeft maak je de keuze voor natuurlijke thee. Het wordt ingegeven door je gevoel: natuurlijk gezond. Dat is dan ook precies waar onze theesoorten voor staan. Ditzelfde geldt uiteraard voor al onze overige natuurvoeding. Met onze rooibosthee bijvoorbeeld, kies je voor een natuurlijke thee die rijk is aan antioxidanten en die je weerstand kunnen helpen ondersteunen. De groen gekleurde rooibosstruik groeit alleen in Zuid-Afrika. Ook catslaw una de gato thee, oftewel kattenklauwthee, kan de weerstand verhogen en is afkomstig uit Zuid-Amerika. Of wat te denken van pu-er thee? Deze gunpowder thee komt uit China en staat bekend als een van de oudste theesoorten ter wereld.

Magic Matcha Thee

Een speciale theesoort is matcha. Dit is een groene theesoort uit Japan en wordt gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis plant. De kwaliteit wordt bepaald door de unieke productiewijze. Bij Naturaplaza hebben we hoogstaande magic matcha thee in huis. Daarnaast hebben we diverse andere matcha producten die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Zo hebben we een biologische magic matcha energydrink, de matcha klopperhouder en matcha slim optimizer capsules die voor ondersteuning kunnen zorgen tijdens het afvallen.