• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Yoghurt

8
Sorteer op:

Yoghurt

Wist je dat natuurlijke yoghurt vol met goede bacteriën zit? Bij Naturaplaza vind je biologische yoghurtfermenten van het kwaliteitsmerk My-Yo. Hiermee kun je zelf je eigen overheerlijke en supergezonde yoghurt maken. Wij staan voor 100% natuurlijke producten zonder toevoegingen. Deze zijn dus stuk voor stuk gezond en bovendien erg lekker. Maak bijvoorbeeld je eigen kefir. Kefir is een uniek zuivelproduct dat qua smaak het meest doet denken aan een yoghurtdrank. Het bevat vitaminen, mineralen en goede melkzuurbacteriën die een heilzame werking op je lichaam kunnen hebben. Wie wil dat nu niet? Klik op de verschillende yoghurtproducten voor meer informatie over al deze gezonde smaakmakers.

Probiotische en prebiotische yoghurt

Aan diverse van onze My-Yo yoghurtfermenten zijn probiotica toegevoegd die een bijzonder goede werking kunnen hebben op je darmstelsel. Dit kan de spijsvertering bevorderen waardoor je je beter in je vel voelt zitten. Daar komt bij dat zelfgemaakte yoghurt een onvergelijkbaar heerlijke smaak geeft en de versheid de positieve werking beïnvloedt. Naast probiotische yoghurtfermenten hebben we ook een combinatie met prebiotische stoffen in ons assortiment overige natuurvoeding. De ballaststof inuline heeft een prebiotische werking. Beide ingrediënten, probiotische en prebiotische, vullen elkaar aan en kunnen de gezonde werking bevorderen. Met een verpakking My-Yo Yoghurtferment kun je circa 15 liter yoghurt maken.

Onze yoghurt- en kefirmakers

Om je te helpen bij het maken van de heerlijkste en meest gezonde yoghurtsoorten, heeft Naturaplaza verschillende yoghurtmakers in het assortiment. Deze zijn niet alleen een toonbeeld van gemak, maar ook nog eens energiebesparend en milieuvriendelijk. Zo werken onze My Yo Yoghurt & Kefir Makers zonder elektriciteit. De warmte wordt opgewekt door het kokende water dat je toevoegt. Qua kleuren kun je kiezen uit een limegroene of oranje yoghurtmaker. Daarnaast hebben we ook My-Yo binnenschalen. Met deze extra binnenbak kun je alvast nieuwe yoghurt of kefir maken terwijl het eerste resultaat al in de koelkast staat.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.