• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Biologische Pepers

23
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Biologische Pepers

Met biologische pepers haal je pepers in huis van biologische oorsprong. Dit betekent dat er tijdens de verbouwing geen kunstmest is gebruikt of bestrijdingsmiddelen. De kwaliteitsmerken HolyFlavours en Project Pepper garanderen je dan ook een verbouwingsproces volgens de strengste eisen aan biologische voeding. Wat hiervan de voordelen zijn? Je eet pepers zoals pepers bedoeld zijn. Puur natuur en met een overheerlijke smaak. Bovendien bevatten biologisch pepersoorten nog alle belangrijke voedingsstoffen die bijdragen aan een goede gezondheid. Bij Naturaplaza kun je kiezen uit tal van deze pepers, variërend van hele peperkorrels tot cayennepeper en piment.

Ontdek unieke pepersmaken

Peper en zout, waarschijnlijk de meest bekende smaakmakers in onze Westerse keuken. Of je nu thuis bent of uit eten gaat, nagenoeg overal zijn ze samen op tafel te vinden. Maar wist je dat er voor beide een enorme variatie bestaat? In onze categorie natuurlijke pepers bijvoorbeeld, vind je tientallen pepersoorten die ieder hun eigen unieke oorsprong, smaak en eigenschappen hebben.

Biologische tijgerpeper

Neem bijvoorbeeld onze biologische tijgerpeper. Dit is een zeer bijzondere pepersoort afkomstig uit een beschermd natuurgebied in India. In dit gebied leven inheemse tijgers en olifanten wat de naam voor deze pepers verklaart. Tijgerpeper wordt met de hand geplukt en kent een overheerlijke smaaksensatie. Dit heeft onder andere te maken met de smaakstoffen, zoals essentiële oliën, die in deze pepersoort rijkelijk aanwezig zijn.

4-seizoenen bonte pepermix

Met de kwaliteitsmerken HolyFlavours en Project Pepper ben je verzekerd van 100% biologische pepersoorten. Alles is in het werk gesteld om je te garanderen van het allerbeste dat de natuur ons te bieden heeft. Ben je een echte peperliefhebber? Dan is de 4-seizoenen pepermix allicht echt iets voor jou. HolyFlavours biedt deze kleurrijke pepermix met een ware smaaksensatie in de vorm van hoogwaardige witte, zwarte, groene en roze peperbessen.