• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Pepers Accessoires

6
Sorteer op:

Pepers Accessoires

Tal van pepermolens, kruidenrekjes en handige peperpotjes vind je in de categorie pepers accessoires. Ook hebben we een mooie vijzel set in huis om hele pepers mee te malen. Kortom, ook voor accessoires die passen bij een gezonde lifestyle ben je bij Naturaplaza aan het juiste adres. We hebben de beste merken aan onze collectie toegevoegd. Denk hierbij aan de stijlvolle zout- en pepermolens van Zeller. Deze passen in ieder interieur en datzelfde geldt voor de Zeller vijzel set en kruidenrekjes. Daarnaast hebben we van Project Pepper een bijzondere handgemaakte Fairtrade pepermolen van hout. Werkelijk een prachtaccessoire in iedere keuken. Leuk voor jezelf, of om een liefhebber van kruiden en specerijen als smaakvol cadeau te geven.

Trendy Pepermolens

De pepermolens van Zeller zijn niet alleen een toonbeeld van gebruiksgemak maar ook een lust voor het oog. De glazen molens hebben een roestvrijstalen ring aan de bovenzijde, een schroefring, die in zwart en wit verkrijgbaar is. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld pepers en zouten uit elkaar wilt houden. De meeste pepermolens van Zeller zijn daarnaast ook voor kruiden en specerijen geschikt. Zo creëer je een mooi en compleet gebruiksgemak in je keuken. Er zijn verschillende maalgraden die je kunt instellen met de keramische vermaler. Door op de verschillende pepermolens te klikken lees je onder meer wat de hoogte en diameter van deze trendy molens zijn.

Peper potjes met beugelsluiting

Eveneens erg handig zijn de Zeller peperpotjes met beugelsluiting. Ook deze bewaarpotjes zijn van glas gemaakt en met een rode, zwarte, witte en groene bovenkant verkrijgbaar. Zo houd je al je pepers, zouten, kruiden en specerijen eenvoudig uit elkaar. De potjes hebben een hoogte van 12 centimeter en een diameter van 6,9 centimeter. Ieder kruidenpotje heeft daarbij een inhoud van 250 milliliter.  Door de beugelsluiting kun je je specerijen in deze potjes luchtdicht bewaren. Ideaal toch?