• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Over ons

Naturaplaza - uw natuurwinkel

Het team van natuurwinkel Naturaplaza

Natuurwinkel Naturaplaza is een jonge onderneming en is begin 2012 opgericht onder de naam "Steviahouse". In 2019 is de naam veranderd in Naturaplaza, omdat dat beter het assortiment weerspiegelt. Naast Stevia is het assortiment gedurende 7 jaren namelijk sterk uitgebreid.

Als eerbetoon aan de oude naam is het merk "Steviahouse" echter blijven bestaan voor alle stevia-producten. Zo hoeven onze klanten en ook wij geen moeilijk afscheid te nemen. 

In onze natuurwinkel bieden we bezoekers de mogelijkheid om voor gepaste prijzen een keuze te maken uit onze selectie van natuurlijke producten en producten van natuurlijke oorsprong. Naast een selectie stevia-producten, hebben we voor onze online natuurwinkel producten geselecteerd, die ons inziens niet mogen ontbreken in een bewuste en gezonde levensstijl.

Achter de schermen bij natuurwinkel Naturaplaza

Momenteel werken we met een vijftal enthousiaste medewerkers binnen natuurwinkel Naturaplaza en proberen we gezamenlijk de gestelde doelen te realiseren.

Wilt u meer weten over hoe natuurwinkel Naturaplaza is ontstaan, welke doelen we gesteld hebben en waar we voor staan, lees dan verder over onze missie.

Kwaliteit en kwalificering

In de natuurwinkel verkochte Stevia producten worden binnen Europa gecontroleerd volgens de standaard Europese normen, NEM gekeurd in Duitsland en zijn van apothekerskwaliteit.bio logo

Meerdere van onze voedings en verzorgingsproducten voeren het herkenbare BIO keurmmerk, dat staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. De in onze natuurwinkel verkochte Himalayazouten komen uit Noord-Pakistan en zijn 100% zuiver natuurlijk. Het zout uit onze natuurwinkel wordt continu in Duitsland als levensmiddel onderzocht door Bioanalytik Hamburg GBA, met ISO9001 en HACCP certificaten.

De natuurlijke (biologische) verzorgingsproducten uit onze natuurwinkel zijn natuurproducten en enkele Najel Aleppo zepen hebben het Bio keurmerk.