• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Energy Producten

2
Sorteer op:

Energy Producten

Kies voor 100% natuurlijke energy producten wanneer je jezelf op een gezonde manier extra energie wilt geven. De energie gevende producten van Steviahouse zijn namelijk volledig onschadelijk voor je lichaam. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld koffie en energiedrankjes met kunstmatige toevoegingen. Goede energie haal je uit producten zoals bijenpollen, smoothies van rawfoods en Matcha Magic, een energiedrankje dat geheel uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent? Ontdek het zelf op onze site en bestel jouw biologische energieproduct eenvoudig online. Doe je dit voor 16.00 uur, dan kun je jezelf morgen al van extra power voorzien. Waar wacht je nog op?

Bijenpollen en supersmoothies

Je vindt onze natuurlijke energieproducten onder de categorie superfoods. Zo mogen deze gezonde voedingsmiddelen dan ook met recht genoemd worden. Neem bijvoorbeeld bijenpollen poeder raw van het kwaliteitsmerk Mattisson. Bijenpollen worden al eeuwenlang wereldwijd gebruikt als medicijn en ter ondersteuning van de gezondheid. Ze hebben een zoetige smaak en je kunt ze dus prima in pure vorm eten. Daarnaast kun je bijenpollen ook smaakvol mengen met bijvoorbeeld yoghurt of water. Creëer hiermee je eigen supersmoothie, of kies voor de Mattisson Supersmoothie Raw Energy Bio Mix. Hierin vind je louter de belangrijkste ingrediënten uit de natuur, zoals biologische vruchten, zaden, algen en grassoorten.

Matcha Magic, het gezonde energiedrankje

Ben je fervent liefhebber van energiedrankjes, maar zit je niet te wachten op kunstmatige toevoegingen die slecht voor je gezondheid zijn? Dan heeft Steviahouse nu dé oplossing voor je. Met Matcha Magic ben je verzekerd van een gezond energiedrankje dat enkel uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Het effect is exact hetzelfde als dat van de energiedrankjes die wel kunstmatige toevoegingen hebben. Redenen te over dus, om voor Matcha Magic te kiezen. Dit biologische energiedrankje bevat natuurlijke cafeïne en zit bovendien boordevol antioxidanten.