• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Powerfoods

52
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Powerfoods

Biologische powerfoods zijn de ideale natuurlijke oppeppers wanneer je lichaam een energy boost nodig heeft. Ze zitten werkelijk tjokvol goede stoffen. Naast proteïnen en mineralen, zitten er ook hoge gehaltes enzymen, antioxidanten en vitaminesoorten in. Bij Naturaplaza ben je er bovendien van verzekerd dat al het powerfood uit één zuiver ingrediënt bestaat. Wat dit betekent? Deze energie gevende voedingsmiddelen bevatten geen toevoegingen. Je haalt die extra power dus rechtstreeks uit de natuur. Denk hierbij aan noten en bessen mix, gemalen ginkgo biloba, biologische maca poeder en gedroogde cranberries. Op onze site lees je op de productpagina’s in detail wat de specifieke krachten zijn van ons powerfood assortiment.

Libido verhogend powerfood

Al eeuwenlang wordt maca gebruikt in het Peruaanse San Blas-gebied. Het is een radijsachtige plant waarvan de Inca’s al de 'geheime' krachten ontdekten. In eerste instantie werd het aan paarden gegeven. Tegenwoordig wordt maca ook volop door mensen gebruikt ter stimulering van de vitaliteit en extra kracht. In poedervorm bevat de maca van Naturaplaza daarnaast essentiële aminozuren. Aminozuren worden niet door ons lichaam aangemaakt waardoor maca een van de zeer geliefde soorten superfoods is.

Noten en biologische amandelmeel

Met onze noten en bessen mix kun je niet alleen vertrouwen op hoogstaand powerfood, maar ook op een heerlijk gezond tussendoortje. Je kunt het probleemloos iedere dag gebruiken. Dat geldt ook voor onze biologische amandelmeel. Dit meel wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Het is licht verteerbaar en rijk aan vitamine E. Daarnaast bevat het diverse mineralen zoals koper en fosfor. Bovendien kun je biologische amandelmeel uitstekend gebruiken als vervanging voor reguliere bloem. Of je nu brood wilt bakken, pannenkoeken gaat eten, of lekkere cakejes gaat maken, met amandelmeel verzeker je jezelf van een zeer gezond powerfood ingrediënt.