• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Rawfoods

28
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Rawfoods

In deze categorie vind je diverse rawfoods, te weten ongekookte en onbewerkte voedingsmiddelen. Rauw voedsel is erop gericht dat je het in de oorspronkelijk en natuurlijke gesteldheid consumeert. Dit betekent dat deze voedingsmiddelen niet bewerkt zijn door ook maar enige vorm van verhitting in de fabriek of thuis door het koken, braden of bakken. Een andere benaming is ‘living food’. De reden is dat de gezonde microben niet door voedselbereiding worden gedood. Dit heeft tot gevolg dat deze microben in je lichaam hun werk kunnen doen. Denk hierbij aan de ondersteuning van je spijsvertering. De raw food van Naturaplaza kent bovendien geen kunstmatige toevoegingen. Wij leveren je te allen tijde 100% natuurlijk en gezonde superfoods.

Van cacaobonen tot bijenpollen

Misschien vraag je je nu af wat typische raw food levensmiddelen zijn. De natuur heeft ons zo ontzettend veel te bieden, dus ook ons raw food assortiment is een toonbeeld van diversiteit. Zo hebben we onder meer biologische raw cacaobonen in huis, evenals biologische raw bijenpollen. Laatstgenoemde bestaat uit stuifmeelkorrels. Stuifmeel is het bekende poeder dat het mannelijke bloemdeel aanmaakt en uitscheidt. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen honing en nectar eraan toe waardoor de korrels ontstaan. Bijenpollen dienen vervolgens als voeding voor de bijenkoningin en ter bescherming tegen bacteriën en schimmels. Ook voor mensen is dit raw food een goede ondersteuning van de gezondheid.

Raw food in biologische smoothies

Naast bijenpollen heeft Naturaplaza ook diverse soorten pompoenpitten, lucuma poeders, hennepzaad, zuurbessen en mesquite poeder in het raw food assortiment. Verder hebben we van het merk Mattisson ook smoothies die een grote variëteit aan rauwe voedingssoorten bevatten. Iedere smoothie heeft hierbij zijn eigen unieke eigenschappen. Het bevat alle van nature aanwezige voedingsstoffen zoals vitaminen, antioxidaten en vetzuren. Dit komt doordat de temperatuur tijdens het productieproces niet boven de 42 graden Celsius uit komt.