• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Superfruits kopen?

12
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Superfruits

Het eten van superfruits mag tegenwoordig eigenlijk niet meer aan een natuurlijke en gezonde leefstijl ontbreken. Want gojibessen, cranberry’s, moerbeien en cacaobonen bijvoorbeeld, zitten boordevol vezels, vitaminen, antioxidanten en mineralen. Dit geeft een regelrechte boost aan je energieniveau. Bij Naturaplaza hebben we dan ook een zeer uitgebreide keuze aan superfood fruitsoorten in het assortiment. Zoals je van ons gewend bent, zijn alle superfoods 100 procent natuurlijk, zonder toevoegingen. Kies nu ook je gezonde fruitsoorten eenvoudig bij ons online. Doe je dit voor 16.00 uur? Dan kun je er morgen al van genieten.

Gezonde en smakelijke toevoeging

Op onze site lees je bij je geselecteerde superfruit aan welke gerechten je deze fruitsoort allemaal kunt toevoegen. Zo hebben gojibessen bijvoorbeeld een heerlijke zoete smaak. Hierdoor kun je ze uitstekend combineren met je salade of met je muesli. Van witte moerbeibessen is bekend dat ze een smaakmakend effect hebben in tal van (na-)gerechten. Denk hierbij aan yoghurt of ijs. Ook in combinatie met andere superfoods, zoals cacao poeder raw, smaken moerbeibessen ontzettend goed. Uiteraard kun je je favoriete superfruit ook gewoon als tussendoortje eten en bijvoorbeeld je kind meegeven naar school.

Hoge concentratie aan voedingsstoffen

Van superfruit is bekend dat ze een hoge concentratie aan voedingsstoffen bevatten. Zo zijn in gojibessen volop de vitaminen B1, B2, B6, C en E aanwezig. Maar daar blijft het zeker niet bij. Ook de mineralen zink, fosfor, calcium en ijzer zitten in de superfruitsoort gojibessen. Om je duidelijk inzicht te geven in welke voedingsstoffen zich allemaal in het superfruit bevinden, vind je op onze productpagina’s een handig overzicht. Hierin staat niet alleen welke voedingsstof er in een bepaald superfruit zit, maar ook welke hoeveelheid dit is per 100 gram.