• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Supergreens

18
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Supergreens

Net als superfruits zijn ook supergreens supergezond. De meest bekende supergreensoorten zijn waarschijnlijk biologische boerenkool en biologische spinazie. Daarnaast behoren ook tarwegras, gerstgras, spirulina, chlorella, matcha en alka greens tot deze natuurlijke en gezonde superfoodgroep. Bij Naturaplaza zijn al deze supergreensoorten verkrijgbaar in poedervorm. Hetzij als los poeder, hetzij in capsulevorm. De reden waarom, is dat je met poeder een veel hogere concentratie aan gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt. Denk hierbij aan vitaminen, mineralen, antioxidanten, sporenelementen, aminozuren, eiwitten, chlorofyl, enzymen en bio flavonoïden. Iedere supergreen draagt bij aan je gezondheid en ondersteunt je immuunsysteem. Bovendien hebben ze stuk voor stuk ook nog eens unieke eigenschappen met een positief effect op je gezondheid.

Supergreen in poedervorm

Bijna iedereen kent boerenkool als een van de meest gezonde groentesoorten. Tegenwoordig is dit niet alleen meer in Nederland het geval, maar wereldwijd. Daarnaast is boerenkool ook nog eens erg lekker. Uiteraard in de boerenkoolstamppot, maar ook in de smoothie en zelfs in chips smaakt boerenkool overheerlijk. Met onze biologische boerenkoolpoeder van HolyFlavours krijg je niet alleen veel van de gezonde voedingsstoffen binnen, maar verwerk je het ook nog eens erg eenvoudig in tal van gerechten. Ditzelfde geldt voor onze andere superfoods waaronder biologische spinaziepoeder, matcha-poeder, spirulina-poeder en tarwe- en gerstgraspoeder.

Supergreen capsules en tabletten

Naast de supergreensoorten in poedervorm, heeft Naturaplaza ook supergreen in capsules en tabletten. De absolute chlorella capsules zijn hiervan een uitstekend voorbeeld. Deze capsules bevatten 100% zuivere en natuurlijke Nederlandse algen. Het is niet zonder reden dat algen wel als het ‘groene goud’ worden bestempeld. Ze passen onder meer uitstekend in een vegetarische of veganistische levensstijl. Ook de chlorella tabletten van het merk HolyFlavours kennen een bijzonder hoge voedingswaarde.