• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Bio supplementen

13
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Bio Supplementen

Onze bio supplementen van het merk Purasana zijn 100% biologisch en bevatten alleen ingrediënten van hoogstaande kwaliteit. Denk hierbij aan essentiële vitaminen en mineralen die afkomstig zijn van planten, zaden, de zee en bijenkorven. Zoals de naam al zegt, gebruik je deze supplementen als aanvulling op je dagelijkse voeding. Daarnaast kun je voedingssupplementen ook uitstekend gebruiken ter ondersteuning bij het afvallen of tijdens een ontgiftingskuur. Stuk voor stuk hebben onze natuurlijke supplementen hun eigen bijzondere en effectieve eigenschappen. onze voedingssupplementen zijn van harte aan te bevelen.

Natuurlijke verbetering immuunsysteem

Met de Shiitake Capsules van Purasana haal je supplementen in huis die de natuurlijke weerstand van je lichaam kunnen helpen verbeteren net als Shiitake . Een ander bio supplement dat ook ter ondersteuning van je immuunsysteem gebruikt kan worden is Maca wortel in de vorm van bio capsules. Deze supplementen staan bekend om de stimulerende werking van je lichaam en in het bijzonder van je immuunsysteem. 

Van Cranberry tot Kurkuma Bio Capsules

Je kunt bij Naturaplaza kiezen uit tal van natuurlijke voedingssupplementen in capsulevorm. Prêle Heermoes, Sint Janskruid, Guarana, Mariadistel, Matcha, Ginkgo Biloba, niets ontbreekt. Verder noemden we al dat ze stuk voor stuk hun eigen effectieve eigenschappen hebben. Neem bijvoorbeeld Cranberry Bio Capsules. Dit bio supplement wordt regelmatig aanbevolen bij ongemakken die met de urinewegen en blaas samenhangen. Cranberries, ook wel veenbessen genoemd, staan onder andere bekend om de ontstekingsremmende werking. 

Waarschuwingen

Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse doseringen. Deze producten zijn voedingssupplementen en dienen gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet en niet als vervanging hiervan. Raadpleeg een arts voordat u een voedingssupplement gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen.