• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Ruwe Suikers

10
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Ruwe Suikers

Op zoek naar ruwe suikers, oftewel suikers in hun natuurlijke vorm? Ook daarvoor kun je uitstekend terecht bij Naturaplaza. Geraffineerde suikers worden schoongemaakt in een fabriek. Dit heeft als resultaat dat deze suikers een mooie witte kleur krijgen en lang houdbaar zijn. Hier zit echter een keerzijde aan. Door dit zuiveringsproces worden alle goede stoffen uit de suikers gehaald. Denk hierbij aan stoffen zoals magnesium, kalium, vitamine B1, vitamine B2 en vitamine B3 (niacine). Deze stoffen zijn erg belangrijk, want ze zorgen ervoor dat je lichaam het suiker beter kan verwerken. Dit is precies de reden waarom Naturaplaza diverse ongeraffineerde suikers in het assortiment heeft waarin deze essentiële stoffen wel aanwezig zijn.

Diverse soorten rietsuikers

Naturaplaza heeft diverse soorten rietsuiker in het assortiment. Zo komt de ruwe rietsuiker van het eiland La Réunion, dat circa 3 miljoen jaar geleden is ontstaan als vulkaan in de Indische Oceaan. Het is op 700 kilometer ten oosten van Madagaskar gelegen. Door de uiterst vruchtbare grond, is dit een ideaal gebied om suikerriet te telen. Het oogsten gebeurt nog op traditionele wijze, waardoor het wordt gewonnen uit 100% pure rietsuiker. Naast deze variant heeft Naturaplaza ook gerookte rietsuiker in het assortiment, evenals biologische rietsuiker afkomstig uit onder meer Argentinië.

Van kokosbloesemsuiker tot ahornsuiker

Zoals je van Naturaplaza gewend bent, hebben we naast diverse rietsuikersoorten ook tal van andere ruwe suikers in het assortiment. Al deze suikers zijn natuurlijke zoetstoffen en het merendeel is biologisch. Zo kun je ook bij ons terecht voor kokosbloesemsuiker van het merk Mattisson. Of wat te denken van kokosnootpalmsuiker van Nutrikraft? We hebben daarnaast ahornsuiker, berkensuiker en biologische palmsuiker. Deze suikersoorten zijn ideaal voor het zoeten van dranken zoals koffie en thee, maar ook voor het zoeten van fruit en tal van gerechten en baksels.

U wilt gezonde en natuurlijke ruwe suikers kopen? Naturaplaza heeft een ruim assortiment in ongeraffineerde ruwe suikers. Neem een kijkje in ons assortiment!