• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Stevia Vloeibaar

6
Sorteer op:

Stevia Vloeibaar extract 

Wil je de natuurlijke zoetstof Stevia aan diverse dranken, gerechten en baksels toevoegen, dan is Stevia vloeibaar extract een uitstekende keuze. Je kunt vloeibaar Stevia extract namelijk niet alleen gebruiken voor het zoeten van dranken zoals koffie en thee, maar ook voor smoothies en cocktails. Daarnaast is de vloeibare variant zeer geschikt om te gebruiken tijdens het koken en bakken. Kortom, een zeer veelzijdig toepasbaar Stevia extract product. Twee tot drie druppels vloeibare Stevia extract staan gelijk aan een theelepel gewoon suiker. Ook dit Stevia product heeft geen enkele invloed op de bloedspiegel en is hiermee volledig veilig te gebruiken door onder meer diabetespatiënten.

Glycemische Index is 0 (nul)

Behalve voor diabetespatiënten, is vloeibare Stevia extract ook geschikt voor mensen met PKU (fenylketonurie) of candida. De glycemische index (GI) is namelijk 0 (nul). Het Stevia vloeibaar extract is een natuurlijke zoetstof, bevat geen calorieën en is suikervrij. De vloeibare producten uit het Naturaplaza assortiment worden allemaal in Europa gemaakt op basis van steviolglycoside. Dit is de zoetstof van de Steviaplant die van oorsprong uit Zuid en Centraal Amerika komt. 

Recepten met vloeibaar Stevia extract 

In ons infocentrum vind je allerlei diverse recepten waarin vloeibaar Stevia extract als ingrediënt is toegevoegd. Als genoemd, kun je dit Stevia extract namelijk gebruiken voor zowel koffie en thee, als diverse gerechten en baksels. Op onze website kun je kiezen uit diverse vloeibare Stevia extract zoetstoffen. Deze zijn allemaal van ons eigen merk, Steviahouse. Zo is onze Stevia fluid extract in een flesje tot maar liefst 150 keer zoeter dan gewone suiker. Het is daarbij niet alleen vrij van kunstmatige zoetstoffen en suiker, maar ook van gist, tarwegluten, soja, melk, ei, kleurstoffen en aroma’s. Al onze vloeibare producten zijn van top kwaliteit en te gebruiken in zowel warme als koude dranken, gerechten en baksels.

Stevia Vloeibaar kopen? Zoetstof om te koken& bakken of gewoon in uw thee en koffie. Natuurlijk product zonder nutteloze toevoegingen.