• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Stevia Zoetjes

7
Sorteer op:

Stevia extract Zoetjes

Met onze Stevia extract zoetjes ben je verzekerd van een gezondere suikervervanger om dranken zoals koffie, thee, chocolademelk en limonade mee te zoeten. Ideaal voor mensen met diabetes, PKU (fenylketonurie) en candida. Een heerlijk zoet en 100% suikervrij alternatief voor tafelsuiker. Hierdoor zijn onze zoetjes ook zeer geschikt tijdens het volgen van een dieet. Ze bevatten namelijk 85% minder calorieën dan gewone suiker en ze zijn bovendien 35 keer zo zoet. Om je een vergelijking te geven: een zoetje staat gelijk aan een hele theelepel met gewoon suiker. Stevia heeft hierbij niet de nadelige effecten van suiker en heeft geen invloed op de bloedspiegel.

Biologische Stevia

Onze zoetjes worden gemaakt van biologische Stevia planten. Dit betekent dat ze vrij zijn van suiker, gist, tarwegluten, soja, melk, ei, kleurstoffen, aroma’s en ook kunstmatige zoetstoffen. Onze Stevia extract zoetstoffen worden allemaal volgens de geldende richtlijnen in Europa geproduceerd. Verder zijn ze toegelaten als voedingsmiddel van apothekerskwaliteit. Naturaplaza biedt dus volledig natuurlijk en gezondere zoetjes die een betere kwaliteit hebben dan de reguliere zoetjes zoals je die in de supermarkt vindt. Wil je graag meer informatie over onze Stevia extract producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Zoetjes in RVS dispenser

Op onze website ontdek je een eenvoudig filtersysteem om precies het Stevia extract product te vinden waar je naar op zoek bent. Bij de subcategorie Stevia extract zoetjes kun je bijvoorbeeld kiezen uit zoetjes in zowel navulpotjes- als zakjes. Deze zoetjes op basis van Stevia Rebaudiana en Steviolglycoside zijn onder meer geschikt voor diabetespatiënten en mensen met fenylketonurie (PKU) of met symptomen van candida. Daarnaast vind je in ons assortiment een handige en moderne RVS zoetjes dispenser waarvoor de inhoud van de potjes en zakjes als navulling dient.

Stevia zoetjes Stevia zoetjes kopen? 100% SUIKERVRIJ Lekker zoet zonder de nadelige effecten van suiker! Goed alternatief voor suiker en nog beter dan andere zoetjes!