• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Stevia Zoetstof

9
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Stevia Zoetstof extract

Met Stevia extract zoetstof kies je voor een gezonder alternatief voor geraffineerde suikers. In tegenstelling tot geraffineerde suikers namelijk, heeft Stevia extract geen invloed op de bloedspiegel. Dit is een van de redenen waarom Stevia extract geschikt is voor patiënten met diabetes, PKU (fenylketonurie) en candida. Maar eigenlijk biedt Stevia extract iedereen een verantwoord alternatief voor tafelsuiker. En de smaak? Hoewel Stevia maar liefst 85% minder calorieën bevat dan suiker is het wel 35 keer zoeter. Kies daarom ook voor deze zoetstof in dranken zoals thee of koffie en als natuurlijk ingrediënt tijdens het bakken en koken.

100% natuurlijke suikervervanger

Van oorsprong groeit Stevia in Zuid- en Centraal-Amerika. Hier wordt het gewonnen uit de bladeren van de Steviaplant. Alle Stevia extract producten van Steviahouse bestaan uit 100% natuurlijke Stevia, zonder toevoegingen. Onze Stevia extract zoetstof wordt geproduceerd in Europa, is van apothekerskwaliteit en voldoet aan alle Europese richtlijnen. Dit betekent dat in onze Stevia extract producten onder meer geen maltodextrine is toegevoegd, zoals bij sommige andere merken wel het geval is. Bovendien heeft ons Stevia extract assortiment een glycemische index (GI) van nul, waardoor het veilig is voor diabetespatiënten.

Ons Stevia extract assortiment

Bij Naturaplaza kun je terecht voor tal van deze zoetstoffen, zoals Stevia poeder dat in diverse extractconcentraties leverbaar is. Zo hebben we zowel wit poeder RebA 97% als wit poeder RebA 60% en RebA 40%. Deze poeders zijn op grond van wettelijke bepalingen toegelaten als levensmiddel. Ze bestaan uit geconcentreerd gekristalliseerd extract uit de bladeren van de Stevia Rebaudiana planten. Daarnaast hebben we uiteraard ook Stevia vloeistof extract in ons assortiment, evenals Stevia extract strooisuiker. Wil je deze natuurlijke suikervervangers eerst proberen? Dan hebben wij hiervoor een speciaal Stevia proefpakket in de aanbieding. Hierin zijn ook Stevia extract zoetjes aanwezig. Verder vind je in ons infocentrum allerlei recepten met Stevia extract als ingrediënt.

Stevia zoetstof Stevia zoetstof kopen Suikervrij en zonder calorieën om te bakken en koken! In deze categorie vindt u stevia zoetstof, zoals stevia poeder.