• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Bad-en scrubzout

7
Sorteer op:

Bad-en Scrubzout

Met het bad-en scrubzout van Naturaplaza maakt zich een weldaad van je meester. Al in de vroege oudheid hechtte men veel waarde aan de aangename werking van natuurlijke badzouten. Naast de pure ontspanning die deze zouten je bieden, kunnen ze de pijn in je gewrichten verzachten. Je voelt je na afloop als herboren en als een nieuw persoon. Redenen te over dus, om jezelf hiermee te verwennen of om als attent cadeau weg te geven aan een dierbare.

Natuurlijke badzouten

In ons bad-en scrubzout assortiment vind je tal van natuurlijke badzoutproducten die aansluiten bij je persoonlijke ontspanningsvoorkeur. Een uitgelezen voorbeeld hiervan zijn de badzout parels. Deze parels zijn te gebruiken voor pekelbaden met zoutkristallen. Ze hebben een ontspannende en mogelijke reinigende werking. De parels bestaan uit kristalzout dat uit Pakistan afkomstig is en bevatten circa 97% natriumchloride. Ook kiezen veel mensen voor een kuurbad in zoutkuur badzout. Dit zout heeft als eigenschap dat het mogelijk de pH-waarde van je huid weer in balans brengt.

Sauna en peelingzout

Voor een op en top regenerering en revitalisering van je huid kun je voor sauna en peelingzout kiezen. Dit zout bestaat uit circa 2% Euca en menthol en bevat daarnaast een essentieel oliemengsel. Daarnaast is het een uitgelezen aanvulling op je saunabezoek of gebruik in bad. Dit geldt ook voor de Nutrikraft natuurlijke peeling zoutsteen in hartvorm. Dit zijn steenzouten van 100% natuurlijk Himalayazout en deze zouten zorgen voor een mogelijke regeneratie van je huid. Daarnaast kun je deze schitterend geslepen zoutstenen gebruiken als een deodorant voor het vermijden van zweetlucht.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.