• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Bron-en meerzout

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Bron-en Meerzout

Het bron-en meerzout uit het Naturaplaza assortiment bevat veel gezonde mineralen die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Dit in tegenstelling tot traditioneel keukenzout, waaraan alle essentiële bouwstoffen zijn onttrokken tijdens de bewerking. De zoutsoorten afkomstig uit bronnen en meren zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens erg lekker. Ze mogen met recht een culinaire verrijking genoemd worden. Bij Naturaplaza hebben we deze zoutsoorten van over de hele wereld in het assortiment. Wil je weten welke zoutsoort het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan ons online infocentrum.

Deze zoutsoorten zijn Paleo proof

Al ons bron-en meerzout is Paleo proof, maar wat betekent dit eigenlijk? Het Paleodieet richt zich op voeding zonder bewerkingen. Met andere woorden, voeding zoals we het rechtstreeks uit de natuur kunnen halen. Tegenwoordig wordt er veel bewerkt voedsel gegeten en dit doen we al circa 10.000 jaar. Je zou zeggen dat dit een erg lange periode is, maar we leven als mensheid al bijna een paar miljoen jaar op aarde. Het Paleodieet is juist op die periode gericht, dus voor de afgelopen 10.000 jaar, waarin voeding nog niet bewerkt werd. Ditzelfde geldt voor de zouten die uit bronnen en meren gewonnen zijn en die je bij Naturaplaza kunt bestellen.

Van Inca zonnezout tot Kalahari woestijnzout

Zoals je van Naturaplaza mag verwachten, hebben we een uitgebreide keuze aan zoutsoorten die hun oorsprong vinden in bronnen en meren over de hele wereld. Zo hebben we bijvoorbeeld Inca zonnezout in huis, dat stamt uit de hooglanden van de Peruaanse Andes. Het zout wordt gewonnen uit een bron in de buurt van Machu Picchu. Of wat te denken van het Kalahari woestijnzout? Dit buitengewone product wordt gewonnen in de Kalahari woestijn van Zuid-Afrika.