• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Likstenen

6
Sorteer op:

Likstenen

Wanneer je op zoek bent naar zuivere en gezonde likstenen voor paarden, runderen of ander vee, dan kun je hiervoor te kust en te keur bij Naturaplaza. Wanneer je echt om je vee geeft, dan gun je ze natuurlijk het beste van het beste. Daarom zitten onze likstenen boordevol essentiële stoffen van superieure kwaliteit. Om het geheel te completeren levert Naturaplaza er standaard een handig koord bij om de liksteen aan op te hangen. Een fijne bijkomstigheid: ons likstenenassortiment is ook geschikt voor consumptie door de mens. Heb je hier een vraag over of wil je graag wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

100% A-Kwaliteit Himalayazout

Zout is niet alleen voor mensen een essentiële bouwstof. Ook vee heeft zout nodig om gezond te kunnen leven. Daarom is het belangrijk dat vee altijd de beschikking heeft over een liksteen. Hiermee wordt voorzien in de extra behoefte aan zout en andere mineralen. Hoewel bijvoorbeeld paarden die in de wei lopen hier doorgaans minder behoefte aan hebben, mag een liksteen niet aan de wei ontbreken. De likstenen uit het Naturaplaza assortiment zijn vervaardigd uit 100% A-Kwaliteit Himalayazout. Dit betekent dat deze zoutstenen boordevol unieke mineralen en sporenelementen zitten.

Diverse liksteenformaten

Onze likstenen zijn stuk voor stuk als levensmiddelkwaliteit toegelaten. Hierdoor ben je dus verzekerd van een hoogstaand natuurproduct. Naturaplaza heeft er dan ook bewust voor gekozen alleen de beste merken te selecteren voor ons assortiment; HolyFlavours. Deze merken staan onder meer bekend vanwege het gebruik van de meest zuivere en natuurlijke zouten. Daarnaast zijn de zoutstenen uit ons assortiment in diverse formaten leverbaar. Het kleinste formaat liksteen is 1,5 kilo en onze grootste liksteen heeft een formaat van circa 7,25 kilo. De opeenvolgende tussenmaten zijn circa 2,25 kilo, 3 kilo en 5,25 kilo.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.