• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Theelichten

8
Sorteer op:

Theelichten

Net als onze zoutlampen, worden ook onze theelichten van Himalayazout met de hand gemaakt in Pakistan. Hierdoor weet je absoluut zeker dat je een uniek exemplaar in huis haalt. Bovendien is het theelicht bij Naturaplaza verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Veelal geven ze allemaal een prachtig zacht oranje of roze gloed af. Dit zorgt voor een intense en bijzondere sfeer in iedere leefruimte. Daarnaast zouden ook theelichten je leefruimte zuiveren van negatieve ionen en het kan hiermee bevorderend werken op je gehele welbevinden. Zo kan het een positief effect hebben op de hoofdpijn wanneer je de theelichthouder in je slaapkamer plaatst. 

HolyFlavours theelichthouders

Voor onze selectie theelichten hebben we bewust gekozen voor het kwaliteitsmerk HolyFlavours. Dit merk is onder meer specialist in het vervaardigen van natuurlijke zoutproducten, zoals zouttheelichtjes. Nemen we bijvoorbeeld de HolyFlavours Theelichthouder Himalaya Cube, dan is deze gemaakt van 100% kristalzout uit het Himalayagebergte. Door de mooie kubusvorm geeft deze theelichthouder een schitterende sfeer aan je woon-, slaap- of werkruimte. Zorg er wel voor dat je dit theelicht droog bewaart. Het zout neemt namelijk vocht op. Verder is dit een zuiver natuurproduct, waardoor je bestelling qua kleuren en nuances iets kan afwijken van de afbeelding.

Diverse theelichtvormen

Hoewel onze theelichten allemaal zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke Himalaya zouten, kun je bij Naturaplaza kiezen uit een grote diversiteit aan vormen. Naast de genoemde kubusvorm kun je bij ons ook het theelicht in hartvorm, in bolvorm en zelfs in de vorm van een roos bestellen. Daarnaast hebben we tal van grof geslagen theelichtvarianten. Wil je je leefruimte helemaal in Feng Shui sferen hullen? Dat kan. Met ons theelicht HolyFlavours Feng Shui van 1 kilogram bijvoorbeeld. Dit zeer bijzondere theelichtje op rubbers is fijn geslagen en gegarandeerd 100% puur handwerk. Het resultaat? Een prachtige sfeer in huis.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.