• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zout Accessoires

40
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zout Accessoires

Omdat natuurlijk zout zoveel te bieden heeft, kun je bij Naturaplaza ook voor tal van zout accessoires terecht. Zout is een onmisbare bouwstof voor ons lichaam en juist daarom is het belangrijk om voor natuurlijk zout te kiezen. Aan geraffineerd zout, oftewel aan het traditionele keukenzout, zijn alle vitaminen, mineralen en sporenelementen tijdens de fabrieksbewerking onttrokken. Deze zijn in natuurlijk zout (grotendeels) nog aanwezig. Om je bij deze verantwoorde keuze te ondersteunen, heeft Naturaplaza onder meer diverse zoutmolens in het assortiment en ook een grote variëteit aan zoutlampen. Zelfs zouttegels voor het bouwen van een heuse zoutgrot ontbreken niet.

Zeller zout- en pepermolens

Qua zout accessoires biedt Naturaplaza je uiteraard de altijd handige zoutmolen. Op onze website kom je in deze categorie veelvuldig het kwaliteitsmerk Zeller tegen. Zo heeft de Zeller zoutmolen van glas een diameter van 6,5 centimeter en een hoogte van 13,6 centimeter. Doordat deze zoutmolen een keramisch binnenwerk heeft, kan het ook gebruikt worden voor vochtig zout. De moderne uitstraling dankt deze zoutmolen onder meer aan de RVS ring. Deze zoutmolen is zowel in wit als in zwart bij ons verkrijgbaar. Zeller biedt naast zoutmolens ook een breed scala aan pepermolens en kruidenmolens. Je vindt hierover alle details bij het onderdeel accessoires op onze website.

Zoutlampen en bouwstenen van zout

Naast zoutmolens vind je in onze hoofdcategorie accessoires onder zouten ook zoutlampen. Deze lampen geven iedere leefruimte een prachtige unieke sfeer. Maar daar blijft het niet bij. Wist je dat zoutlampen een zeer positieve werking op ons gestel kan hebben? Ze kunnen je  leefruimte zuiveren van negatieve ionen die afkomstig zijn van elektronische apparatuur. Ook onze zoutstenen uit het Himalayagebergte kennen deze mogelijke positieve werking. Ideaal voor het bouwen van een zoutgrot in bijvoorbeeld een sauna, een wellnesscentrum of een zoutpilaar in je slaapkamer.