• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zout grootverpakking

11
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zout Grootverpakking

Ook restaurants en grootkeukens kunnen met onze zout grootverpakking altijd 100% natuurlijke smaakmakers serveren. Want voor zakelijke gebruikers valt er bij Naturaplaza eveneens veel te kiezen aan biologische kruiden en specerijen. Qua zouten is er onder meer de keuze uit grootverpakkingen Himalayazout, Keltisch Zeezout en Halietzout. Daarnaast zijn er nog tal van andere natuurlijke zoutsoorten die je menukaart een smaakvolle toevoeging geven. Neem daarom op je gemak een kijkje op onze site en selecteer eenvoudig de zoutsoort die bij helemaal aansluit bij jouw culinaire dienstverlening. Voor vragen of meer informatie kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor grootverpakkingen op maat zijn we je graag van dienst.

Diverse grootverpakkingen Himalayazout

Himalayazout komt uit het gelijknamige gebergte en is ongeraffineerd. Dit betekent dat alle goede eigenschappen nog in het zout aanwezig zijn. Dit zout staat wel bekend als hét zout der natuurlijke zouten. Je kunt bij Naturaplaza terecht voor diverse formaten grootverpakkingen Himalayazout. Bij ons is Himalaya Kristalzout bijvoorbeeld standaard verkrijgbaar in zakken van 1, 2,5 of 25 kilo. De aangegeven prijs op onze site geldt voor een PE-zak van 1 kilo. Daarnaast kun je ook grotere hoeveelheden zouten kopen. Ditzelfde geldt voor onze Himalayazout Roze Granulaat. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Naturaplaza.

Keltisch Zeezout en Kala Namak

Naast de verschillende Himalayazouten, heeft Naturaplaza ook een grote diversiteit aan andere biologische zoutsoorten in het assortiment grootverpakkingen. Wat bijvoorbeeld te denken van Keltisch Zeezout? Dit zeezout wordt volgens een oude Keltische traditie met de hand gewonnen voor de kust van Bretagne in Frankrijk. Ook in ons Keltisch Zeezout zijn alle gezonde en goede mineralen en sporenelementen nog aanwezig. Datzelfde geldt voor onze Kala Namak zout. Dit is een bijzondere zwartgekleurde zout-vulkanisch steenzout. Het is afkomstig uit Midden India en het geeft je menukaart een wel heel unieke toevoeging.