• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zout in zoutmolen

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Zout in Zoutmolen

Bij Naturaplaza denken we graag met je mee en daarom ben je ook voor topkwaliteit zout in zoutmolen bij ons aan het juiste adres. Deze handige zoutmolens zijn stuk voor stuk gevuld met zuiver en natuurlijk biologisch zout. Wanneer je van lekker en gezond koken houdt met diverse biologische producten, dan mag een zoutmolen uiteraard niet aan je keukenarsenaal ontbreken. Naast deze praktische functie, zijn onze zoutmolens bovendien een mooie aanvulling in je keuken en geven ze een stijlvol decoratief accent. Daarmee zijn ze ook zeer geschikt om cadeau te geven aan die ene vriend of vriendin die er een gezonde leefstijl op nahoudt.

Gevuld met diverse zoutsoorten

Smaken verschillen en dat geldt ook voor zoutvoorkeuren. Precies om deze reden hebben we de zoutmolens uit ons assortiment gevuld met een grote diversiteit aan zoutsoorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de zoutmolen met zeezout uit Italië. Of wat te denken van de zoutmolen met zwart piramidezout? Dit visueel spectaculaire vingerzout is een traditioneel zeezout uit de Indische Oceaan. Door de bijzondere omstandigheden neemt deze ‘Fleur de Sel’ een piramidevorm aan. Daarom wordt dit zout dan ook met de hand geoogst. Alleen op die manier kan de prachtige piramidestructuur van het zout intact blijven. Naast deze bijzondere zoutsoorten hebben we ook zoutmolens gevuld met Kalahari woestijnzout, Perzisch blauwzout, Alpenzout en zouten uit Pakistan.

Ook geschikt als pepermolen

De zoutmolen heeft een hoogte van 13 centimeter en is voorzien van een aromadeksel van plexiglas. Dit is bijzonder hygiënisch. Hiermee is deze zoutmolen ook geschikt als pepermolen of voor een vulling van specerijen en kruidenzouten. De keukenmolens hebben een edel design van glas en een roestvrijstalen ring. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van een verstelbaar keramisch binnenwerk. Kortom, echt een keukenmolen om jezelf op te trakteren of om iemand anders als culinair geschenk te geven.