• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zouten in bulk

16
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zouten in Bulk

Voor grootverbruikers in natuurlijke zoutsoorten hebben wij ook zouten in bulk in het assortiment. Onze standaard bulkverpakkingen hebben een gewicht van 1, 2,5 of 25 kilogram. Maar ook wanneer je een ander verpakkingsformaat wenst ben je bij Naturaplaza helemaal aan het juiste adres. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Datzelfde geldt voor onze andere biologische smaakversterkers zoals Stevia, kruiden en specerijen. Of je nu restauranthouder bent, retailer of reseller, onze bulkverpakkingsformaten zijn een toonbeeld van scherp geprijsd gemak. Al onze smaakmakers zijn hierbij 100% natuurlijk en bevatten geen toevoegingen.

Middellandse Zeezout uit Italië

Van het kwaliteitsmerk HolyFlavours hebben we onder meer Middellandse Zeezout Granulaat in bulkverpakking in huis. Dit is een volledig natuurlijk zout dat wordt gewonnen in een prachtig natuurgebied in Zuid-Italië. Het Middellandse Zee water wordt hier via een kanalensysteem door kwelders geleid. De zon en de wind verhogen vervolgens geleidelijk de zoutconcentratie, waarbij het zout begint te kristalliseren. Zodra het zout rijp genoeg is wordt het geoogst en na droging gezeefd in diverse korrelgroottes. Het resultaat is een puur natuurproduct met een bijzonder verhaal. Dit maakt deze zouten zeer geliefd bij veel restauranthouders die hun gasten graag iets speciaals willen bieden.

Bulkverpakking zoutstenen

Naast 100% natuurlijk zout als smaakversterker, heeft Naturaplaza ook andere zoutproducten die in bulkverpakking verkrijgbaar zijn. Een voorbeeld hiervan zijn Himalaya zoutstenen. Deze stenen zijn zeer geschikt als bouwsteen voor vloeren en tegelwanden. Bijvoorbeeld wanneer je in je wellnesscentrum een zoutgrot wilt bouwen. Daarbij komt, dat de zoutsteen een positief effect kan hebben voor mensen met luchtwegproblemen zoals astma, COPD en chronische bronchitis. Daarnaast kun je zoutstenen ook uitstekend als likstenen voor je vee gebruiken. Bij Naturaplaza bestel je zoutstenen per stuk of in bulkverpakking per pallet. Je vindt een uitgebreide keuze in onze categorie Accessoires onder Zouten.