• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zoutgrot

14
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Zoutgrot

Wanneer je van plan bent een gezonde ruimte te bouwen in een sauna, wellnesscentrum of slaapkamer, overweeg dan om een zoutgrot te creëren. Ook hierin biedt Naturaplaza je een veelzijdige keuze aan Himalaya zoutstenen. Zodra deze zoutstenen in aanraking komen met warme en vochtige lucht, kleven ze vanzelf aan elkaar. Hierdoor is het een ideale bouwsteen voor vloeren en wanden. De vloer van je sauna bijvoorbeeld. Daarnaast kan de zoutsteen een positief effect hebben op de luchtwegen. .

Zoutstenen in diverse maten en vormen

Bij Naturaplaza kun je terecht voor diverse maten en vormen zout accessoires. Zo kun je precies de zoutgrot bouwen die je voor ogen hebt. Bijvoorbeeld wanneer je een heuse zoutpilaar in je wellnessruimte of slaapkamer wilt plaatsen. De HolyFlavours Bouwsteen Zouttegel Halfrond verdient dan onze aanbeveling. Deze zoutstenen zijn 20 x 20 x 2,5 centimeter groot en halfrond van vorm. Wil je een zoutstenen muur metselen of een tegelwand? Dan kun je onder meer kiezen voor de HolyFlavours Himalaya Zouttegel Glad. Deze bouwsteen is qua afmetingen 20 x 10 x 5 centimeter groot en is glad gepolijst. Daardoor is het de perfecte zouttegel voor muren en wanden. 

Gezonde zoutstenen

Naast de mogelijke positieve gezondheidseffecten van deze bouwstenen in een zoutgrot, kun je de zouttegels ook als liksteen voor vee gebruiken. Likstenen zitten boordevol essentiële stoffen die je vee dagelijks nodig heeft. Je kunt bij Naturaplaza de zoutstenen daarom per stuk of per pallet bestellen. De vermelde prijzen op onze website zijn exclusief transportkosten. Voor meer informatie en onze pallettransport prijzen verzoeken wij je contact met ons op te nemen. We bijten ons dan vast in jouw zoutsteenwens en zorgen ervoor dat je bestelling in no time bij je op de stoep staat. Bekijk nu de website voor meer zouten.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.