organic

7 Paddenstoelen mix capsules Biologisch

4.5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar 7 Paddenstoelen mix capsules Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • Bevat een mix van 7 biologische paddenstoelen met antioxidanten en vitamines
  • Elk poeder is afkomstig van een specifieke paddenstoel met unieke eigenschappen
  • Veelzijdig in gebruik, zowel in de keuken als in supplementvorm
Details

Premium 7 Paddenstoelen mix capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Deze mix bevat het goede van al onze paddenstoelen capsules, zo zit de mix vol met antioxidanten en vitamines. De 7 paddenstoelenmix capsules bestaat uit de volgende paddenstoelen poeders:

Reishi

De krachtige werking van de Reishi (Ganoderma lucidum) is te danken aan de antioxidanten, sporenelementen en de polysachariden in de paddenstoel. Ook is Reishi rijk aan vitaminen en mineralen, zoals chroom, koper, selenium en borium.Verder bevat Reishi germamium.

Chaga

Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek.

De Chaga bevat polysacchariden, bèta-glucanen, lanostans, triterpenen, betulinezuur, lanosterol, enzym superoxide dismutase (SOD), inotodiol, germanium, zink, boor en alle aminozuren behalve isoleucine. Het gehalte aan de verschillende mineralen verschilt per locatie en per geografisch gebied. In principe geldt dat hoe kouder het klimaat, hoe meer vitaliteiten en antioxidanten er in de Chaga worden gevormd.

Shiitake

De Shiitake is een paddenstoel uit China en Japan en wordt daar veel in de keuken gebruikt, In deze landen wordt Shiitake ook vaak gebruikt als geneesmiddel. Shiitake heeft verschillende voordelen, zo zit het vol met vitamines, kalium en magnesium. Ook zitten er per 100 gram 13 g eiwitten in.

Maitake

De Maitake (Grifola frondosa) heeft een wit tot bruin- grijze kleur. De paddenstoel heeft een steel met daaraan waaiervormige hoedjes die vier tot tien centimeter groot kunnen worden. De Maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken. Na het oogsten van de Maitake paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Maitake is van nature zeer rijk aan wateroplosbare vezels, mineralen, fofolipiden en aminozuren. Ook bevat Maitake het anitoxidant L-ergothioneïne. Verder bevat deze paddenstoel beta-glucanen (D-fraction)

Lion's mane / Pruikzwam

De pruikzwam (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. de Pruikzwam/Lion's Mane bevat een verscheidenheid aan biovitale stoffen. Alle acht essentiele aminozuren zitten erin. Het vruchtlichaam bezit 19 vrije aminozuren en talrijke micronutriënten. Met de elementen zink, ijzer, selenium en germanium kan je spreken van een natuurlijke krachtpatser van verschillende belangrijke stoffen.

Cordyceps

Cordyceps (Cordyceps militaris) is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. De Cordyceps wordt gebruikt door sporters om het uithoudingsvermogen te bevorderen.

Tremella / Trilzwam

De trilzwam (Tremella fuciformis) komt voor op dode takken. De trilzwam is vooral bekend in de Aziatische keuken. De kleur van de trilzwam is geeloranje. De trilzwam wordt na oogsten verwerkt tot een fijn poeder. De Trilzwam bevat meer vitamine D dan ieder andere voedingsbron en is rijk aan antioxidanten.

Waar kan ik 7 Paddenstoelen mix capsules kopen?

Gemakkelijk 7 Paddenstoelen mix capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je 7 Paddenstoelen mix capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele 7 Paddenstoelen mix capsules aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

7 Paddenstoelen mix capsules Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft 7 Paddenstoelen mix capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. 7 Paddenstoelen mix capsules Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is 7 Paddenstoelen mix capsules Biologischtoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over 7 Paddenstoelen mix capsules Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56480-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Capsule
Kleur Beige
Aanbevolen gebruik 2 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt
Ingrediënten Chaga, Cordyceps, Maitake, Pruikzwam, Reishi, Shiitake, Trilzwam
Vitamines en Mineralen Kalium, Koper, Magnesium, Selenium, Vitamine D
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 249 Kcal / 1029 kJ
Eiwitten 16 g
Koolhydraten 16 g
Vetten 1.5 g
Verzadigde Vetten 0.3 g
Vezels 55 g
Natrium 0
Zout 0.04 g
Reviews
goed
Ik ben tevreden met het product.
Goede werking van het product
Ik neem nu sinds paar weken elke dag deze capsule en ik merk echt een verschil.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op