Nutrikraft - 7 Paddenstoelen mix capsules Biologisch

  • Het beste van 7 paddenstoelen
  • vol met antioxidanten
  • Rijk aan vitamines en mineralen
  • Biologisch
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 17,95
Op voorraad
SKU
56480-conf
+ -

Premium 7 Paddenstoelen mix capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Deze mix bevat het goede van al onze paddenstoelen capsules, zo zit de mix vol met antioxidanten en vitamines. Dit maakt het een uittekende versterker van het immuunsysteem. De 7 paddenstoelenmix capsules bestaat uit de volgende paddenstoelen poeders:

Reishi

De krachtige werking van de Reishi (Ganoderma lucidum) is te danken aan de antioxidanten, sporenelementen en de polysachariden in de paddenstoel. Ook is  Reishi rijk aan vitaminen en mineralen, zoals chroom, koper, selenium en borium.Verder bevat Reishi germamium. Deze stof ondersteunt het menselijk lichaam door de zware metalen uit het lichaam te halen

Chaga

Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek.

De Chaga bevat polysacchariden, bèta-glucanen, lanostans, triterpenen, betulinezuur, lanosterol, enzym superoxide dismutase (SOD), inotodiol, , germanium, zink, boor en alle aminozuren behalve isoleucine. Het gehalte aan de verschillende mineralen verschilt per locatie en per geografisch gebied. In principe geldt dat hoe kouder het klimaat, hoe meer vitaliteiten en antioxidanten er in de Chaga worden gevormd.

Shiitake 

De Shiitake is een paddenstoel uit China en Japan en wordt daar veel in de keuken gebruikt, In deze landen wordt Shiitake ook vaak gebruikt als geneesmiddel. Shiitake heeft verschillende voordelen, zo zit het vol met vitamines, kalium en magnesium. Ook zitten er per 100 gram 13 g eiwitten in.

Maitake

De Maitake (Grifola frondosa) heeft een wit tot bruin- grijze kleur. De paddenstoel heeft een steel met daaraan waaiervormige hoedjes die vier tot tien centimeter groot kunnen worden. De Maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken. Na het oogsten van de Maitake paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Maitake is van nature zeer rijk aan wateroplosbare vezels, mineralen, fofolipiden en aminozuren. Ook bevat Maitake het anitoxidant L-ergothioneïne. Dit antioxidant ondersteund de lever. Verder bevat deze paddenstoel beta-glucanen (D-fraction)

Lion's mane / Pruikzwam

De pruikzwam (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. de Pruikzwam/Lion's Mane bevat een verscheidenheid aan biovitale stoffen. Alle acht essentiele aminozuren zitten erin. Het vruchtlichaam bezit 19 vrije aminozuren en talrijke micronutriënten. Met de elementen zink, ijzer, selenium en germanium kan je spreken van een natuurlijke krachtpatser van verschillende belangrijke stoffen.

Cordyceps

Cordyceps (Cordyceps militaris) is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Cordyceps stimuleert en ondersteund het immuunsysteem en remt dit af wanneer het over actief is. De Cordyceps wordt gebruikt door sporters om het uithoudingsvermogen te bevorderen. Naast sport toepassing kan Cordyceps ook helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte, het ondersteunen van de nier en lever functie en kan het ondersteuning bieden aan de hart en bloedvaten. 

Tremella / Trilzwam

De trilzwam (Tremella fuciformis) komt voor op dode takken. De trilzwam is vooral bekend in de Aziatische keuken. De kleur van de trilzwam is geeloranje. De trilzwam wordt na oogsten verwerkt tot een fijn poeder. De Trilzwam bevat meer vitamine D dan ieder andere voedingsbron.en is rijk aan antioxidanten.

7 Paddenstoelen Capsules Biologisch van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Nutrikraft staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.