Nutrikraft - Acai Capsules 500 mg Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Acai Capsules 500 mg Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat zijn Acai-Bessen?Hier vind je dit product ook in poedervorm

De Acai-bes is een kleine, paarse bes van de Acai-palm die normaal groeit in de overstromingsgebieden en moerassige gebieden van het Braziliaanse Amazonegebied. Deze zwarte, glinsterende bessen, die twee keer per jaar worden geoogst, zijn een schat aan voedingsstoffen en bevatten een rijkdom aan mineralen. Het zaad van de acai-bes neemt ongeveer 80% van de totale vrucht in beslag en het zaad kan na vermaling worden gebruikt in bepaalde diervoeders.

Euterpe Precatoria

Er bestaan twee overheersende soorten acai: Euterpe Oleracea en Euterpe Precatoria. De meeste acai die gemakkelijk op de markt verkrijgbaar is, wordt geproduceerd van de oleracea-variëteit. Onze acai behoort tot een meer unieke botanische variëteit - Euterpe Precatoria die rijk is aan antioxidanten. Het omhulsel van de capsule is gemaakt van plantaardige cellulose.

Voordelen van de Acai-Bes

  • U krijgt er energie van.
  • Helpt bij het gemakkelijker verteren van eten.
  • Een hoogwaardige bron van proteïnes, omega 6 en 9 vetten, fytosterolen en antioxidanten.
  • Bevat glucosamine.

Waar kan ik Acai Capsules kopen?

Gemakkelijk Acai Capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Acai Capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Acai Capsules aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Nutrikraft - Acai Capsules 500 mg Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Acai Capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Acai Capsules 500 mg Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Acai Capsules 500 mg Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Acai Capsules 500 mg Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56830-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 4-6 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Acai
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Brazilië
Merk Nutrikraft
HS-Code 11063090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 468 kcal / 1925 kJ
Eiwitten 7.8 g
Koolhydraten 12 g (0.1 g sugar)
Vetten 34 g
Verzadigde Vetten 8.1 g
Vezels 40 g
Natrium -
Zout 0.02 g
Reviews
Echt een top product!
De capsules smaken echt lekker naar acai bessen en ik voel de werking van dit product door de vele aanwezige voedingsstoffen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op