Nutrikraft - Camu Camu Capsules 500mg Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Camu Camu Capsules 500mg Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Camu Camu?Hier vind je dit product ook in poedervorm

De Camu Camu-bes is afkomstig uit het Amazonegebied in Zuid-Amerika. Het is een struik die in het wild groeit langs de overstromingsvlakten en zeer goed tegen overstromingen bestand is. De Camu Camu-bes wordt van oudsher in inheemse diëten gebruikt als smaakmaker in zoetwaren, maar wordt ook gebruikt in dranken en conserven, maar vanwege het hoge voedingsgehalte wordt het steeds vaker gebruikt als voedingssupplement.

De verwerking van Camu Camu

De ruwe biologische bessen van de Camu Camu worden met de hand geselecteerd voor de beste kwaliteit. Ze worden in natuurlijk water gereinigd, gedroogd en vervolgens tot fijn poeder vermalen. Het omhulsel van de capsule is gemaakt van plantaardige cellulose.

Voedingstoffen in Camu Camu

In camu camu zit meer dan alleen vitamine C. Het bevat aminozuren, vooral valine, leucine en serine. Verder zit er anthocyaninen, flavonolen, flavanolen, catechinen, delfinidine 3-glucoside, cyanidine 3-glucoside, ellageenzuur, rutine, betulinezuur en galluszuur in Camu camu. Ook bevat het betacaroteen, vitamine B1, calcium en ijzer.

Tips voor het eten van Camu Camu

De beste manier om Camu Camu tot je te nemen is het in poedervorm te mengen met wat je maar lekker vindt. Door je ontbijt, maak er saus of marinade van of gebruikt het bij het bakken. Camu Camu is een geweldige aanvulling op yoghurt met cruesli. Maar ook past Camu Camu goed bij andere populaire ontbijtgerechten, zoals havermout en muesli. Mix het door de haver met je favoriete fruit en noten. Camu Camu is ook lekker door de kokosyoghurt met verse bessen. 

De geneeskracht van Camu Camu, natuurlijke vitamine C

Camu camu bessen bevatten 40 maal zoveel vitamine C als sinaasappels. Camu camu is een struik die ongeveer drie tot vijf meter hoog wordt. Hij groeit in het Amazonegebied van Peru, Ecuador, Colombia en Brazilië. Deze struik brengt een rood-paars vruchtje voort zo groot als een limoen, dat vol zit met vitamine C. Camu camu bessen groeien voornamelijk aan de oevers van de rivieren. Van oorsprong werden ze geoogst door de lokale bevolking, de indianen, door er met een zelf gemaakte kano langs te varen en ze te plukken. De camu camu struik is pas in 1959 geclassificeerd.

Functies van Vitamine C

  • Ondersteunt de lever
  • Stimuleert de hartfunctie 
  • Bevordert de bloedsomloop
  • Verbetert de ademhaling
  • Vermindert stemmingswisselingen
  • Gaat depressie en angst tegen

Waar kan ik Camu Camu Capsules kopen?

Gemakkelijk Camu Camu Capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Camu Camu Capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Camu Camu Capsules aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft - Camu Camu Capsules 500mg Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Camu Camu Capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Camu Camu Capsules 500mg Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Camu Camu Capsules 500mg Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Camu Camu Capsules 500mg Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56840-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 4-6 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Camu Camu
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Peru
Merk Nutrikraft
HS-Code 11063090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 314 kcal / 1322 kJ
Eiwitten 5.0 g
Koolhydraten 47 g (4.2 g sugar)
Vetten 2.4 g
Verzadigde Vetten 0.9 g
Vezels 22 g
Natrium -
Zout 0 g
Reviews
Zeer goede camu camu
Ik neem nu al enige tijd deze camu camu capsules en ik merk dat ik meer energie heb dan daarvoor.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op