organic

Nutrikraft - Chaga Capsules Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Chaga Capsules Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • Bevat een scala aan voedingsstoffen zoals polysacchariden, bèta-glucanen en antioxidanten.
  • Biologisch geteeld en verkocht als medicinale paddenstoel.
  • Kan worden toegepast in verschillende industrieën.
Details

Donkerbruine paddenstoel, vol met nutrienten 
Hier vind je dit product ook in poedervorm

Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Hij groeit op beschadigde of oude berken in koude gebieden.

Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek. In de wetenschap is deze zwam al vele decennia voorwerp van onderzoek.

Onze Chaga wordt verzameld op berkenbomen in het noordoosten van China (ook in Binnen-Mongolië en Siberië). Biologische wild collectie volgens EU/VO 834/2007 en EU/VO 889/2008. Ga je chaga kopen, let er dan op dat de chaga die je koopt in het wild is geoogst. Gecultiveerde chaga bevat namelijk geen speciale eigenschappen.

Wat zit er allemaal in chaga?

Chaga zit vol polysacchariden, antioxidanten en verschillende sterolen. Ook bevat Chaga betuline. Tenslotte bevat chaga alle aminozuren behalve isoleucine.

Chaga in capsules

Wij verkopen biologische Chaga in HPMC-V capsules. Elke capsule bevat 450mg Chaga poeder.
Gebruik 1 tot 3 keer daags 2 capsules.

Waar kan ik Chaga Capsules kopen?

Gemakkelijk Chaga Capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Chaga Capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Chaga Capsules aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Nutrikraft - Chaga Capsules Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Chaga Capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Chaga Capsules Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Chaga Capsules Biologischtoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Chaga Capsules Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56180-Conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 2 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt
Ingrediënten Chaga
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 200 kcal / 814 KJ
Eiwitten 3.9 g
Koolhydraten 10.1 g (< 0.2 g sugar)
Vetten 0.3 g
Verzadigde Vetten 0.2 g
Vezels 70.8 g
Natrium < 0.1 g
Zout -
Reviews
Uitstekende kwaliteit!
De capsules hebben een uitmuntende smaak en je merkt meteen dat de kwaliteit uitstekend is.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op