Nutrikraft - Chaga Capsules Biologisch

  • Bevat bijna alle aminozuren
  • Vol met mineralen 
  • Ondersteund het immuunsysteem
  • Afkomstig van biologisch landbouw
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 19,95
Op voorraad
SKU
56180-Conf
+ -

Chaga Capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek. In de wetenschap is deze zwam al vele decennia voorwerp van onderzoek .

Onze Chaga wordt verzameld op berkenbomen in het noordoosten van China (ook in Binnen-Mongolië en Siberië). Biologische wild collectie volgens EU/VO 834/2007 en EU/VO 889/2008

De Chaga bevat polysacchariden, bèta-glucanen, lanostans, triterpenen, betuline, lanosterol, enzym superoxide dismutase (SOD), inotodiol, , germanium, zink, boor en alle aminozuren behalve isoleucine. Het gehalte aan de verschillende mineralen verschilt per locatie en per geografisch gebied. In principe geldt dat hoe kouder het klimaat, hoe meer vitaliteiten en antioxidanten er in de Chaga worden gevormd.

Chaga Capsules Biologisch van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Nutrikraft staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.