organic

Nutrikraft Chlorella Spirulina Tabs 500mg Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft Chlorella Spirulina Tabs 500mg Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Bevat een combinatie van biologische chlorella en spirulina algen in één tablet
  • plus-circle Chlorella zit vol met belangrijke vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten
  • plus-circle Spirulina bevat plantaardige eiwitten, essentiële aminozuren, vetzuren, betacaroteen en B-vitamines
Details

Nutrikraft combineert chlorella en spirulina algen in 1 Tablet!

Nutrikraft voert al een tijdje een supplement van elke alg in tabletvorm. Sinds men heeft ontdekt hoe men de schatten van chlorella en spirulina vrij kan maken voor menselijke consumptie, groeit de populariteit van beide algen gestaag.

Hoog tijd dus, om de krachten van beide algen te bundelen. De algen tabletten van dit supplement bevatten 50% biologisch Chlorella poeder en 50% biologisch Spirulina poeder. Zo profiteer je van de voordelen van beide algen.

Zoet en Zout gecombineerd!

Zoals gezegd zijn Chlorella en Spirulina de laatste jaren razend populair geworden. Ze hebben in rap tempo de supplementenmarkt veroverd. En dat is niet zo gek, want beide algen zitten van nature tjokvol nutrienten. Chlorella en Spirulina zijn beide dus algen. Maar wat je misschien niet wist is dat ze op verschillende plekken en omstandigheden groeien.

Spirulina vs Chlorella

We zullen hieronder eens even enkele kenmerkende verschillen tussen spirulina vs chlorella gaan opsommen.

Biologische Chinese Chlorella: de groene zoetwateralg

Biologische Chinese chlorella is een eencellige groene zoetwater alg die van nature voorkomt in rivieren en meren in Oost-Azië. Het is een van de oudste levensvormen op aarde en is rijk aan chlorofyl. De alg vermeerdert zich razendsnel. Om hem geschikt te maken voor menselijke consumptie moet de celwand van de alg worden gebroken.

Spirulina: de blauwgroene zoutwateralg

Spirulina is ook een miljarden jaren oude eencellige alg, die zijn naam dankt aan zijn spiraalvormig lichaam. In tegenstelling tot Chlorella komt Spirulina van nature voor in zeer alkalische zoutwatermeren in midden-Amerika en Afrika. Spirulina bevat veel Phycocyanine (een blauwgroen pigment), is zeer hittebestendig en nogal groot, zodat hij eenvoudig te oogsten is.

Gezondheidsvoordelen van chlorella en spirulina

De spirulina chlorella tabletten van dit supplement bevatten chlorella spirulina poeder met 50% biologisch Chlorella poeder en 50% biologisch Spirulina poeder. Zo profiteer je van de voordelen van beide algen. Je hoeft je dus niet meer af te vragen of je spirulina of chlorella tabletten moet gebruiken.

Goede eigenschappen van Chlorella

 Chlorella zit vol met meerdere belangrijke vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten.

De kracht van Spirulina

Spirulina zit vol plantaardige eiwitten met een compleet pallet aan essentiëlen aminozuren. Daarnaast zitten er in spirulina verschillende vetzuren, betacaroteen, B-vitamines en mineralen. 

Hoe gebruik je deze chlorella spirulina tabletten?

Het advies is om dagelijks 6 tot 10 tabletten te slikken. Raadpleeg altijd eerst je huisarts, alvorens supplementen te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Houd voedingssupplementen buiten het bereik van (jonge) kinderen. Bewaren op een koele, donkere en droge plek. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum voor gebruik!

Waar kan ik Chlorella en Spirulina Tabletten kopen?

Gemakkelijk Supplement met Spirulina en Chlorella kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Chlorella & Spirulina tabs kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Chlorella en Spirulina Tabletten aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Nutrikraft Chlorella Spirulina Tabs 500mg Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Chlorella en Spirulina Tabletten geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft Chlorella Spirulina Tabs 500mg Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft Chlorella Spirulina Tabs 500mg Biologischtoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft Chlorella Spirulina Tabs 500mg Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58660-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Tabletten
Kleur Groen
Aanbevolen gebruik 6-10 tabletten per dag
Ingrediënten Chlorella, Spirulina
Vitamines en Mineralen Calcium, Ijzer, Kalium, Magnesium, Natriumchloride, Vitamine A, Vitamine B3, Vitamine B12
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 25010092
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 1425 kJ / 337 kcal
Eiwitten 64 g
Koolhydraten 12 g (sugars 0.3 g)
Vetten 1.4 g (saturated: 0.5 g)
Vezels 11 g
Zout 0.5 g
Reviews
star star star star star
Mooie combi van mijn favoriete supplementen
Ik supplement mijn dieet al een hele tijd met chlorella algen om te ontgiften. Vanwege alle aminozuren die erin zitten, dacht ik er ook over om spirulina te gaan gebruiken. Nu stap ik dus mooi over naar deze combi! 2 vliegen in 1 klap!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op