Nutrikraft Chlorella Tabs 500mg Biologisch 120 tabs

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft Chlorella Tabs 500mg Biologisch 120 tabs? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 11,95
Op voorraad
SKU
58110-conf
+ -

Chlorella TablettenHier vind je dit product ook in poedervorm

Biologische chlorella: wat mag je daar van verwachten? Chlorella is een zogenaamde ‘micro alg’, een eencellig organisme. Chlorella is zo’n twee miljard geleden voor het eerst ontstaan. De benaming voor het organisme is Grieks, van ‘chloros’, dat ‘groengeel’ betekent. Biologische chlorella tabletten kopen doet u bij Naturaplaza. Chlorella tabletten kopen is zeker een aanrader, omdat dit organisme vele belangrijke voedingsstoffen bezit.

De kracht van biologische chlorella

Chlorella bevat zo’n beetje alle vitamines, behalve vitamine D. Ook zijn de tabletten rijk aan mineralen (denk aan calcium en ijzer), plus een dot enzymen, amino- en vetzuren, eiwitten, suikers en sporen. Er zit veel meer wél in, dan niet. Chlorella wordt daarnaast ook beschouwd als een van de meest effectieve natuurlijke ontgiftingsmiddelen - de zogenaamde detoxifier. Het bindt zware metalen aan zich, zodat deze via het spijsvertringssysteem door het lichaam kunnen worden verwijderd.

Lange tijd was Chlorella niet te verteren door het menselijk spijsverteringsstelsel, maar in 1975 kwam daar in Japan verandering in: via een ingewikkeld procedé werd het eindelijk mogelijk om de celmembranen van chlorella zodanig te breken, dat voedingsstoffen vrij konden komen en opgenomen konden worden in de spijsvertering.

Talloze voordelen van chlorella

Er zijn verschillende voordelen toegeschreven aan deze bijzondere alg. Ten eerste is chlorella een bron van essentiële voedingsstoffen. Chlorella bavat veel antioxidanten en er wordt van gesuggereerd dat het herstel van cellen zou bevorderen. Vanwege de energieke werking is chlorella ook bijzonder populair bij onder meer sporters. Ook kan chlorella een positieve invloed hebben op de bloeddruk.

Voor meer informatie over dit product verwijzen wij u graag naar ons artikel over chlorella.

Chlorella tabletten gebruiken

Chlorella tabletten zijn een belangrijk onderdeel in de Detox-stap van onze vitaliteitskuur. We adviseren dan om 2 x 2 tabletten per dag in te nemen. Raadpleeg voor normaal dagelijks gebruik de verpakking.

Let op:

Gebruik het voedingssupplement niet als vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. Overleg bij zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Premium Nutrikraft Chlorella Tabs 500mg Biologisch 120 tabs

Nutrikraft Chlorella Tabs 500mg Biologisch 120 tabs van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De supplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen, dat alles in een handige meeneemverpakking. Nutrikraft premium biologische voedingssupplementen voor het dagelijkse gebruik versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

De door ons geselecteerde biologische supplementen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.