Nutrikraft - Cordyceps Paddenstoel Capsules Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Cordyceps Paddenstoel Capsules Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bevorder je uithoudingsvermogen met biologische Cordyceps CapsulesHier vind je dit product ook in poedervorm

Cordyceps is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. In China staat de Cordyceps bekend als een natuurgeneesmiddel. Hier wordt de paddenstoel gebruikt voor verschillende kwaaltjes en voor het voeden van Ying en Yang. In het chinees wordt de paddenstoel ook wel Winterworm Zomergras genoemd omdat de Cordyceps in de winter groeit op de rups van de nachtvlinder en hier in de zomer een schimmel uit groeit die lijkt op oranje gras.

Wilde Cordyceps zijn zeer zeldzaam en daarom ook zeer prijzig, vandaar dat veruit de meeste Cordyceps gekweekt worden. Hiervoor is het belangrijk dat de ondergrond de juiste samenstelling heeft. Onze Cordyceps groeit daarom op een voedingsbodem van biologische rijst en biologische zijderups eiwit.

Buiten China wordt de Cordyceps vaak gebruikt door sporters om het uithoudingsvermogen te bevorderen. Naast sport toepassing kan Cordyceps ook helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte, het ondersteunen van de nier- en leverfunctie en het ondersteunen van hart- en bloedvaten.

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Waar kan ik cordyceps paddenstoel capsules kopen?

Gemakkelijk cordyceps paddenstoel capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je cordyceps paddenstoel capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele cordyceps paddenstoel capsules aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft - Cordyceps Paddenstoel Capsules Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft cordyceps paddenstoel capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Cordyceps Paddenstoel Capsules Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Cordyceps Paddenstoel Capsules Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Cordyceps Paddenstoel Capsules Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56210-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 2 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt
Ingrediënten Cordyceps
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 314 Kcal / 1319 kJ
Eiwitten 27.3 g
Koolhydraten 32.1 g
Vetten 2.7 g
Verzadigde Vetten 0.7 g
Vezels 26.1 g
Natrium < 0.1 g
Zout 0
Reviews
Aanrader!
Dit is echt een super paddenstoel. Ik merk dat ik meer energie heb en kan het alleen maar aanbevelen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op