Uitlopend

Nutrikraft - Green Blend Capsules 500 mg Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Green Blend Capsules 500 mg Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Groen gekleurde mixHier vind je dit product ook in poedervorm

Deze green blend bestaat uit vier verschillende soorten poeders. De ingrediënten zijn rijk aan essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren die het lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid. Ook zorgen deze 4 poeders voor het ontgiften van je lichaam, en voor de reiniging van de darmen.

Spirulina

Spirulina heeft een detox werking, dit wil zeggen dat het helpt om je lichaam te ontgiften van zware metalen. Doordat spirulina volledig plantaardig is wordt het door vele mensen gewaardeerd. Ook is het rijk aan: eiwitten, vitaminen & mineralen. Spirulina kan effectief zijn tegen bloedarmoede en is ook gunstig om spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Chlorella

Chlorella en Spirulina worden ook wel een superfood genoemd, ze hebben beide ontgiftende en leverbeschermende eigenschappen. Dat komt doordat ze chlorofyl bevatten. Chlorella is rijk aan vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, vezels, eiwitten, nucleïnezuren en uiteraard nutriënt chlorofyl. Het stelt je lichaam beter in staat om zuurstof op te nemen. Het substantiële gehalte aan magnesium zorgt er daarnaast voor dat het poeder je hersenen en het centrale zenuwstelsel stimuleert.

Tarwegras

Tarwegras bestaat voor ongeveer 70% uit chlorofyl, een groen plantentenpigment dat geassocieerd wordt met vele gunstige effecten op de gezondheid. Ook bevat Tarwegras antioxidanten. Antioxidanten zijn stoffen die vrije radicalen kunnen bestrijden, zodat celschade wordt voorkomen en oxidatieve stress afneemt. Tarwegras is rijk aan eiwitten, per gram bevatten ze meer eiwitten dan melk en eieren. Daarnaast bevat tarwegras veel calcium. Calcium draagt bij aan de instandhouding van botten, tanden, de werking van het zenuwstelsel en de spierfunctie.

Gerstegras

Gerstegras is een grassoort dat groeit in de EU. Het oogsten van het gras gebeurt wanneer de plant nog jong is, onder de dertig centimeter. Na de oogst ondergaat het gras een verwerkingsproces waarna er een fijn poeder overblijft. Gerstegras bevat veel eiwitten, vitaminen en aminozuren.

Evenwichtige Voeding

De green blend capsules  kunnen gemakkelijk worden gebruikt naast je dagelijkse voeding voor een optimaal resultaat.  Het omhulsel van de capsules is gemaakt van plantaardige cellulose.

Waar kan ik Green Blend Capsules kopen?

Gemakkelijk Green Blend Capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Green Blend Capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Green Blend Capsules aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft - Green Blend Capsules 500 mg Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Green Blend Capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Green Blend Capsules 500 mg Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Green Blend Capsules 500 mg Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Green Blend Capsules 500 mg Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56870-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Country of origin: Organic Spirulina Powder - China | Organic Chlorella Powder - China | Organic Wheatgrass Powder - Germany | Organic Barley Grass Powder (EU) - Germany
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 4-6 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Chlorella, Gerstegras, Spirulina, Tarwegras
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Magnesium
Speciale Eigenschappen BIO, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt China, Duitsland
Land van productie Verenigd Koninkrijk
Merk Nutrikraft
HS-Code 11063090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 312 kcal / 1312 kJ
Eiwitten 46 g
Koolhydraten 18 g (Sugars 3.4 g)
Vetten 1.2 g
Verzadigde Vetten 0.4 g
Vezels 22 g
Natrium -
Zout 1.3 g
Reviews
Unieke smaak
Een mooie mix van gezonde ingrediënten wat voor een unieke smaak zorgt bij het innemen van de capsules.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op