Nutrikraft - Guarana Capsules 500mg Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Guarana Capsules 500mg Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Waar komt Guarana vandaan?

Hier vind je dit product ook in poedervorm

Guarana is een houtachtige slingerplant die langs bomen klimt en in ranken groeit. De plant komt uit de Amazone en heeft bladeren, bloemen en vruchten. De vrucht zit in een vliesachtige rode capsule met drie kamertjes. Wanneer het rijp is, bevat elke kamer een zaadje.

Wat is Guarana?

Guaraná (Paullinia cupana) is het nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië, net ten zuiden van de evenaar. Guaraná wordt er sinds eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk 'energiesupplement'. Tegenwoordig wordt het in Brazilië veel gebruikt voor frisdrank; meer dan 25% van de frisdranken die in Brazilië verkocht worden, bevat Guaraná als hoofdingrediënt.

Wat zijn de effecten van Guarana?

De bes bevat hoge concentraties aan cafeïne, veel hoger dan in koffie, thee of frisdranken gevonden wordt. In de Verenigde Staten is guaraná toegestaan als voedingssupplement met smaakverhogende werking. Net als met andere cafeïnehoudende producten moeten mensen met hartproblemen of hoge bloeddruk oppassen wanneer ze grote hoeveelheden guaraná nuttigen. Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek. Er wordt ook wel gezegd dat guaraná na een vermoeiende training het lichaam helpt te zuiveren van melkzuur en op die manier voor meer "energie" zorgt. Guaraná is ook een vochtuitdrijvend middel.

Gezondheidsvoordelen van Guarana

  • Verhoogde motivatie
  • Verhoogd concentratievermogen
  • Natuurlijke en gecontroleerde cafeïne
  • Draagt bij aan de hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen.

Waar kan ik Guarana Capsules kopen?

Gemakkelijk Guarana Capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Guarana Capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Guarana Capsules aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft - Guarana Capsules 500mg Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Guarana Capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Guarana Capsules 500mg Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Guarana Capsules 500mg Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Guarana Capsules 500mg Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56850-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 2 capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt.
Ingrediënten Guarana
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Brazilië
Merk Nutrikraft
HS-Code 11063090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 306 kcal / 1278 kJ
Eiwitten 15 g
Koolhydraten 37 g (Sugars 2.8 g)
Vetten 2.8 g
Verzadigde Vetten 0.6 g
Vezels 35 g
Natrium -
Zout 0 g
Reviews
Perfect alternatief voor koffie
Ik ben gestopt met het drinken van koffie, maar ik merkte dat daardoor mijn energie in de ochtend ook minder werd. Na advies heb ik deze guarana capsules geprobeerd, het werkt perfect en het is een mooi natuurlijk alternatief voor koffie!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op