Nutrikraft - Kurkuma met Piperine capsules 600mg kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kurkuma met Piperine Caps 600mg kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 11,97
Op voorraad
SKU
56970-conf
+ -

Kurkuma met Piperine Caps 600mg kiemarm BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Kurkuma is een Indiase geelwortel die afkomstig is van de curcuma longa plant. De Kurkuma wortel heeft een geeloranje kleur en is afkomstig uit India. Daarnaast heeft kurkuma heeft een zeer duidelijk aroma. Het is daarom een van de meest gebruikte ingrediënten in currygerechten en zorgt voor smaak en kleur.

Superfood supplement

Kurkuma wordt steeds populairder als superfood supplement. Vaak wordt Kurkuma gecombineerd met piperine wat zorgt voor snellere opname van het supplement. Het supplement is rijk aan natrium, kalium en curcumine. Daarnaast heeft kurkuma een antioxidatieve werking en ondersteunt het de spijsvertering.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kurkuma capsules

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid van de kurkuma capsules voor volwassenen is 2 capsules per dag.

Premium Kurkuma met Piperine Caps 600mg kiemarm Biologisch

Kurkuma met Piperine Caps 600mg kiemarm Biologisch van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De supplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen, dat alles in een handige meeneemverpakking. Nutrikraft premium biologische voedingssupplementen voor het dagelijkse gebruik versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Wil je kurkuma met peper kopen? Bij Naturaplaza kun je capsules van kurkuma met zwarte peper kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.