Nutrikraft - Kurkuma met Piperine capsules 600mg kiemarm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Kurkuma met Piperine capsules 600mg kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gebruik

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid van de kurkuma capsules voor volwassenen is 2 capsules per dag.

Eigenschappen

Kurkumapoeder kan worden opgenomen in iemands dagelijkse (of wekelijkse) dieet. Het bevat Curcumine, een krachtige antioxidant.

Kurkuma met Piperine Caps 600mg kiemarm BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Kurkuma is een Indiase geelwortel die afkomstig is van de curcuma longa plant. De Kurkuma wortel heeft een geeloranje kleur en is afkomstig uit India. Daarnaast heeft kurkuma heeft een zeer duidelijk aroma. Het is daarom een van de meest gebruikte ingrediënten in currygerechten en zorgt voor smaak en kleur.

Superfood supplement

Kurkuma wordt steeds populairder als superfood supplement. Vaak wordt Kurkuma gecombineerd met piperine wat zorgt voor snellere opname van het supplement. Het supplement is rijk aan natrium, kalium en curcumine.

Waar kan ik supplementen van superfoods kopen?

Gemakkelijk supplementen van superfoods kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je supplementen van superfoods kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele supplementen van superfoods aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Nutrikraft - Kurkuma met Piperine capsules 600mg kiemarm Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft supplementen van superfoods geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Kurkuma met Piperine capsules 600mg kiemarm Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Kurkuma met Piperine capsules 600mg kiemarm Biologischtoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Kurkuma met Piperine capsules 600mg kiemarm Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Bevat Curcumine, een krachtige antioxidant
  • Kurkuma wordt steeds populairder als superfood supplement
  • Kan op veelzijdige wijze gebruikt worden in de keuken en is een uitstekende optie voor voedselproductiebedrijven en restaurantkeukens
Kenmerken
Artikelnummer 56970-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 2 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt
Ingrediënten Kurkuma, Peper
Vitamines en Mineralen Kalium
Speciale Eigenschappen BIO, Kiemarm
Land van teelt India
Merk Nutrikraft
HS-Code 09103000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 356 kcal / 1491 KJ
Eiwitten 8 g
Koolhydraten 58 g
Vetten 10 g
Verzadigde Vetten 3 g
Vezels 7 g
Natrium 38 mg
Zout 0 g
Reviews
Prima
Je merkt wel dat je hier een krachtig en zuiver product hebt. Ook betaalbaar.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op