Nutrikraft Magnesium/Zink Capsules

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft Magnesium/Zink Capsules? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,50
Op voorraad
SKU
57940-conf
+ -

Je wilt actief blijven, ook op latere leeftijd, toch?

Voor een actief leven op latere leeftijd moet je ervoor zorgen dat je fit en sterk blijft. Zo lang je botten en spieren sterk zijn, stellen ze je in staat om veel te blijven bewegen, zodat je kunt gaan en staan waar je wilt.

Het onderhouden van je botten en spieren doe je natuurlijk met de juiste voeding en voldoende beweging. Wanneer je gezond eet krijg je alle nutriënten die je lichaam nodig heeft om goed te blijven functioneren. En als je zo voldoende energie hebt, kun je actief in het leven blijven staan. De beweging zelf houd je spieren in goede conditie.

Speciale aanvulling voor botten en spieren op je dieet

Voor de meeste mensen is het lastig om exact te weten wat je moet eten om van alle nutriënten voldoende binnen te krijgen. Wanneer je dus normaal gezond eet, maar specifiek op zoek bent naar versterking van botten en spieren, dan kan een voedingssupplement je helpen voldoende van de juiste nutriënten binnen te krijgen. Bij Naturaplaza kun je Magnesium-Zink Capsules kopen. Ze bevatten Magnesium, Zink en Thaurine. Een ideale combinatie van stoffen voor active sporters en mensen met een druk leven.

Eigenschappen van magnesium

Magnesium is een stof die van nature in veel planten voorkomt, maar door eenzijdige bemesting op de akkers waar conventionele voedselproducten vandaan komen verarmt de bodem en als gevolg daarvan verdwijnt het magnesium uit de producten. Je krijgt dus steeds minder magnesium binnen met normale voeding. Van een magnesium tekort in je lichaam wordt je lusteloos en moe.

Magnesium is nodig voor energieproductie, een goede spier- en zenuw werking en het behoud van sterke botten.

Eigenschappen van zink

Zink is een essentieel mineraal voor het menselijk lichaam. Het heeft te veel functies om ze allemaal op te noemen, maar de belangrijkste zijn wel zijn postieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, zijn aanjagende werking op de functie van vele verschillende enzymen en zijn belangrijke invloed op de ontwikkeling van de prostaat en de potentie.

Eigenschappen van taurine

Taurine is een stof die voor het eerst werd ontdekt in de gal van een os en daarom de naam taurine draagt. 0,1% van een menselijk lichaam bestaat uit taurine. Taurine heeft net als zink vele functies. De belangrijkste functies zijn de aansturing van calciumsignalering (dat zorgt voor een goede werking van spiercellen), zijn ondersteuning van het zenuwstelsel en de ondersteuning van het cardiovasculaire stelsel. Het is ook een antioxidant.

Drie belangrijke mineralen in 1 capsule

Deze magnesium zink capsules met taurine zijn dus een ideale combinatie van mineralen voor diegene die actief willen blijven. Elke capsule bevat 100mg magnesium, 50mg zink en 20mg taurine.

Gebruiksadvies

Neem 1 to 2 capsules per dag in, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Het gebruik van dit voedingssupplement moet een aanvulling en mag geen vervanging zijn van een gezond dieet.

Overleg met een arts voor het gebruik bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Droog, koel en donker bewaren en buiten bereik van kinderen houden

Waar kan ik mineralen supplementen kopen?

Gemakkelijk mineralen supplementen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je mineralen supplementen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele mineralen supplementen aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft Magnesium/Zink Capsules uitgelicht

Dit supplement van ons merk Nutrikraft is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft mineralen supplementen geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft Magnesium/Zink Capsules is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft Magnesium/Zink Capsules toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft Magnesium/Zink Capsules? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.