Nutrikraft - Maitake Capsules Biologisch

4.5/5.0 (2 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Maitake Capsules Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Premium Maitake Capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Maitake is een grijsbruine, weelderige zwam. De uitwaaierende delen vormen een sierlijk geheel aan de voet van bomen, meestal eiken. De maitake is een inheemse zwam in Japan en Noord-Amerika maar ook in ons land kun je de maitake ’s zomers soms in de bossen aantreffen.

Sommige maitake zwammen kunnen een gewicht tot wel twintig kilo bereiken. Deze hoge opbrengst en de lekkere, aromatische smaak maakt de maitake één van de meest geliefde zwammen in de Japanse keuken. In Japan wordt de maitake dan ook op grote schaal gekweekt. In ons land gebeurt dat ook wel; echter op zeer kleine schaal. De bijzondere maitake zwam heeft al sinds lange tijd een plaats in de Chinese en Japanse traditionele geneeswijzen en het is dan ook niet voor niets als superfood de westerse markt aan het veroveren. 

Hoe kun je maitake het beste gebruiken?

De paddenstoel in zijn geheel wordt vaak toegevoegd aan soepen, sauzen of hete thee. Met de gedroogde paddenstoel wordt poeder gemaakt. Dit poeder kun je eenvoudig samenvoegen met andere groenten, om er uiteindelijk een vitaminerijke proteïne smoothie van te maken. Ook in shakes doet maitake poeder het goed. Door de paddenstoelensmaak krijgt het drankje net even wat extra’s, en je kunt zowel ‘s zomers als ‘s winters genieten van een lekkere smoothie. Voor de liefhebbers kan het poeder natuurlijk ook gewoon door warme gerechten worden gedaan. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijke quiche maken met maitake, of een lekkere warme ovenschotel.

Maitake bevat veel goede stoffen

Het is overigens geen wonder dat de maitake al zo lang geliefd is in het Verre Oosten. De paddenstoel bevat namelijk een indrukwekkend scala aan bioactieve stoffen en unieke bèta-glucanen. Béta-glucanen zijn veelzijdige voedingsvezels met speciale 1,3-1,6 verbindingen. Zowel 1,3- als 1.6-bèta-glucanen stimuleren het afweersysteem en hebben antioxidante eigenschappen. In maitake wordt het bijzondere maitake D-fraction aangetroffen. Dit is een geconcentreerd bèta-glucaan. Ontdekker van dit bestanddeel was een wetenschappelijk team onder leiding van prof. Een ander belangrijk ingrediënt van de zwam is de krachtige antioxidant L-ergothioneïne. Daarnaast treffen we ergosterol, funisterol, octadecaanzuur, diverse fosfolipiden, vitamine B2 en C, de mineralen, koper, kalium, magnesium en calcium, aminozuren en het enzym prolyl aminopeptidase in de paddenstoel aan.

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Waar kan ik Maitake Capsules kopen?

Gemakkelijk Maitake Capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Maitake Capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Maitake Capsules aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft - Maitake Capsules Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Maitake Capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Maitake Capsules Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Maitake Capsules Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Maitake Capsules Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56190-Conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 2 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt
Ingrediënten Maitake
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 326 kcal / 1632 KJ
Eiwitten 23.3 g
Koolhydraten 28.3 g (4.2 g sugar)
Vetten 5.8 g
Verzadigde Vetten 1.1 g
Vezels 33.7 g
Natrium < 0.1 g
Zout -
Reviews
Goed produkt
Goed produkt, makkelijk in te nemen, vlot geleverd
Fijne capsules om in te nemen
De maitake capsules hebben een fijne en natuurlijke paddenstoelensmaak bij het innemen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op