Nutrikraft - Moringa Capsules 500mg Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Moringa Capsules 500mg Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Moringa Oleifera?

Moringa oleifera of de „boom des levens“, zoals hij in zijn land van herkomst, de Himalayaregio in het noordwestelijke India, genoemd wordt, onderscheidt zich door een zeer hoog gehalte aan voedingsstoffen. De boom produceert eetbare peulen die naar asperges smaken en wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde in Azië en West-Afrika.

Vitamines

De reden dat Moringa poeder bij zoveel indicaties ingezet wordt, zou verklaard kunnen worden door de extreem hoge voedingsstoffen en zeldzame combinatie van fytonutriënten. Zo is Moringa blad poeder een prima bron van proteïnen, vitaminen, aminozuren, betacaroteen en allerlei polyfenolen. Daarnaast bevat het poeder van de Moringaplant een zeldzame combinatie aan deze plantaardige voedingsstoffen met beschermde werking: zeatine, quercetine, betasitosterol, caffeoylquinicezuur en kaempferol. Het heeft een krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende werking. 

Hoe smaakt Moringa?

Moringa poeder uit India is levendig groen van kleur en heeft een lichte smaak. Het heeft een smaak die vergelijkbaar is met spinazie. Calcium, vitamine E, vitamine A zijn allemaal in overvloed aanwezig in moringa poeder.

Moringa poeder bevat in elke pil een hoeveelheid van 500mg. Wij raden u aan dagelijks twee capsules in te nemen.

Let op:

Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt in plaats van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Raadpleeg een arts voordat u supplementen gebruikt tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Waar kan ik Moringa capsules kopen?

Gemakkelijk Moringa capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Moringa capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Moringa capsules aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft - Moringa Capsules 500mg Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Moringa capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Moringa Capsules 500mg Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Moringa Capsules 500mg Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Moringa Capsules 500mg Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58140-conf
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 3 capsules per dag
Ingrediënten Moringa
Vitamines en Mineralen Vitamine E
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt India
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 320 kcal / 1349 KJ
Eiwitten 27,1 g
Koolhydraten 38,2 g (10 g sugar)
Vetten 2,3 g
Verzadigde Vetten 0,6 g
Vezels 19,2 g
Natrium -
Zout 0,3 g
Reviews
Geweldig product met een goede werking
Ik gebruik deze capsules nu enkele weken en ben zeer tevreden met de werking. Ik voel dat ik meer energie heb en kan dit product iedereen aanraden!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op