Nutrikraft Moringa Capsules 500mg Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft Moringa Caps 500mg Biologisch 60 caps? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,95
Op voorraad
SKU
58140-conf
  + -

  Oorsprong

  De Moringa boom, ook wel bekend als de drumstick boom, komt uit India, Nepal en Pakistan. Tegenwoordig wordt hij ook buiten deze gebieden gekweekt. Het is te vinden in tropisch Afrika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, het Caribisch gebied en een groot deel van Zuidoost-Azië.

  Moringa oleifera is vooral bekend als een belangrijke voedselbron. Hij wordt beschreven als de 'natuurlijke voeding van de tropen'. De boom heeft vele toepassingen in de traditionele geneeskunde in Azië en West-Afrika, en produceert eetbare peulen, die qua smaak lijken op asperges.

  Verwerking

  De moringa bladeren worden geoogst van biologische bomen in India. De bladeren worden gesorteerd, hierna gewassen, uitgelekt en in de schaduw gedroogd. De bladeren worden als laatste vermalen tot een heel fijn poeder. Dit poeder verwerken we tot tabletten die als voedingssupplement genuttigd kunnen worden.

  Smaak en gebruik

  Het moringa poeder uit India heeft een felle groene kleur en een frisse smaak. De smaak is vergelijkbaar met de smaak van spinazie. Moringa poeder is hoog in calcium, vitamine E en A.

  Elke tablet bevat 500mg Moringa poeder. We adviseren dagelijks 2 capsules in te nemen.

  Let op:

  Gebruik het voedingssupplement niet als vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. Overleg bij zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

  Premium Nutrikraft Moringa Caps 500mg Biologisch 60 caps

  Nutrikraft Moringa Caps 500mg Biologisch 60 caps van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De supplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen, dat alles in een handige meeneemverpakking. Nutrikraft premium biologische voedingssupplementen voor het dagelijkse gebruik versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

  De door ons geselecteerde biologische supplementen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

  Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.