image/svg+xml Openclipart

Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ontdek de voordelen van Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex

Maak kennis met Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex, een geweldig probioticum dat je kan helpen om de kracht van gezonde bacteriën te ervaren. Dit supplement is ontwikkeld om je darmflora te ondersteunen en het evenwicht tussen goede en slechte bacteriën te herstellen.

Wat maakt Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex Uniek?

Dit probiotica supplement is anders dan andere. Het bevat een mix van 15 verschillende stammen van gezonde bacteriën, waardoor je een breed scala aan voordelen krijgt. In tegenstelling tot supplementen met slechts een paar stammen, biedt Nutrikraft - Probiotic Bacteria Complex 60 Caps een uitgebreid spectrum aan nuttige bacteriën.

Elke capsule van Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex 60 Caps bevat miljoenen levende micro-organismen die de darmen bereiken en ondersteuning bieden. We hebben ook prebiotica toegevoegd om een gunstige omgeving te creëren voor de groei van deze goede bacteriën.

Waarom kiezen voor Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex?

Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex onderscheidt zich door:

  • Een mix van 15 verschillende stammen van probiotische bacteriën
  • Verrijking met prebiotica voor een betere bacteriegroei
  • Capsules met vertraagde afgifte voor optimale overleving in het maag-darmkanaal

Probiotica voor een Gezonde Darmflora

Probiotica supplementen zijn een waardevolle aanvulling op je dagelijkse voeding. Ze helpen om het aantal goede bacteriën in je lichaam te verhogen en dragen bij aan een evenwichtige spijsvertering. Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex is ontworpen om gemakkelijk in je dagelijkse routine te passen en kan een ondersteunende rol spelen bij je algehele welzijn, naast een gebalanceerde en gezonde levensstijl.

Bestel Nu en Ervaar Nutrikraft - Probiotic Bacteria Complex

Ontdek de voordelen van Nutrikraft - Probiotica Bacteriën in potjes van 60 capsules en ervaar de kracht van gezonde bacteriën. Bestel vandaag nog en voeg dit hoogwaardige probioticum toe aan je dagelijkse routine. Ondersteun je darmflora en streef naar een gebalanceerde spijsvertering met Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex!

Waar kan ik Nutrikraft probiotica kopen?

Gemakkelijk Nutrikraft probiotica supplementen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Nutrirkaft Probioticum kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Nutrikraft probiotica aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Nutrikraft probiotica komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Probiotica Bacteriën Complex? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Bevat een mix van 15 verschillende stammen van probiotische bacteriën
  • Verrijkt met prebiotica voor een betere bacteriegroei
  • Capsules met vertraagde afgifte voor optimale overleving in het maag-darmkanaal
Kenmerken
Artikelnummer 59140-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Capsule
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik Dosering: Volwassenen 1 Capsule per dag
Land van teelt Europa
Land van productie Slovenië
Merk Nutrikraft
HS-Code 21069092
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Evenwichtige Probiotica met Goede Resultaten
Uitstekende probiotica! Na een antibioticakuur snel mijn darmflora hersteld. Zeker een aanrader voor een gebalanceerde gezondheid.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op