Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 19,95
Op voorraad
SKU
56220-conf
+ -

Pruikzwam Capsules (Biologisch)

Bekijk hier het bulk artikel

Pruikzwam, ook wel Lion's mane of Hericium genoemd, bevat een verscheidenheid aan biovitale stoffen. Alle acht essentiele aminozuren zitten erin. Het vruchtlichaam bezit 19 vrije aminozuren en talrijke micronutriënten. Met de elementen zink, ijzer, selenium en germanium kan je spreken van een natuurlijke krachtpatser van verschillende belangrijke stoffen.

Wat is de pruikzwam?

Deze medicinale paddenstoel komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De pruikzwam (Hericium erinaceus) heeft de kleur van wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 5 tot 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder en vervolgens in Nederland gecapsuleerd.

Pruikzwam staat bekend om zijn geneeskrachtige werkingen

Deze zwam heeft bij inname een aantal belangrijke voordelen voor de gebruiker. Zo zou de pruikzwam goed helpen om het immuunsysteem te ondersteunen. Ook kan deze zwam goed zijn voor het concentratievermogen, doordat de zwam vele actieve ingrediënten en non-lineaire polysachariden bevat. Met andere woorden: een mix van meervoudige, bijzondere suikers.

Vitamines en mineralen

Selenium is een belangrijke celbeschermingsfactor, het antioxidant potentieel is hoog. Een aantal stoffen die tot verschillende klassen van stoffen behoren zoals

  • cytotoxische vetzuren,
  • fenolen (hericenonen, hericenen)
  • vitamine D ergosterol)
  • lectines
  • antimicrobiële stoffen

zijn gevonden in Pruikzwam/Lionsmane. In termen van mineralen werd een overeenkomst gevonden met de waarden van andere eetbare paddenstoelen. Naast hoge kaliumgehaltes (254 mg) en fosfaatgehaltes (109 mg) werden in 100 gram paddenstoelen lage natriumgehaltes (8 mg) gevonden. De verhouding kalium/natrium kan dus als zeer gunstig worden beschouwd.

Betere ontwikkeling van de hersenen

Pruikzwam heeft een regulerende werking bij en na een stressrespons in de hersenen. Ook kan pruikzwam de myelinisatie bevorderen. Dit proces zorgt voor de signaal overdracht door de zenuwen.

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

Waar kan ik Pruikzwam Lion's Mane capsules kopen?

Gemakkelijk Pruikzwam Lion's Mane capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza.

Lions Mane kopen?

In onze webshop kun je Pruikzwam Lion's Mane capsules bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Pruikzwam Lion's Mane capsules aanbieding meer.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik. Ze versterken de weerstand en houden het lichaam gezond.

Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Pruikzwam Lion's Mane capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt om weerstand te verhogen, sneller te herstellen of je lichaam te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Nutrikraft, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.