organic

Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Bevat alle acht essentiële aminozuren en talrijke micronutriënten
  • plus-circle Rijk aan zink, ijzer, selenium en germanium voor een natuurlijke boost
  • plus-circle Pruikzwam/Lion's Mane is een bron van speciale stoffen zoals hericenonen en erinacines
Details

Pruikzwam Capsules (Biologisch)

Bekijk hier het bulk artikel

Pruikzwam, ook wel Lion's mane of Hericium genoemd, bevat een verscheidenheid aan biovitale stoffen. Alle acht essentiele aminozuren zitten erin. Het vruchtlichaam bezit 19 vrije aminozuren en talrijke micronutriënten. Met de elementen zink, ijzer, selenium en germanium kan je spreken van een natuurlijke krachtpatser van verschillende belangrijke stoffen.

Wat is de pruikzwam?

Deze medicinale paddenstoel komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De pruikzwam (Hericium erinaceus) heeft de kleur van wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 5 tot 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder en vervolgens in Nederland gecapsuleerd.

Pruikzwam bevat diverse antioxidanten

De zwam bevat vele actieve ingrediënten en non-lineaire polysachariden. Met andere woorden: een mix van meervoudige, bijzondere suikers.

Vitamines en mineralen

Selenium is een belangrijke celbeschermingsfactor, het antioxidant potentieel is hoog. Een aantal stoffen die tot verschillende klassen van stoffen behoren zoals

  • cytotoxische vetzuren,
  • fenolen (hericenonen, hericenen)
  • vitamine D ergosterol)
  • lectines
  • antimicrobiële stoffen

zijn gevonden in Pruikzwam/Lionsmane. In termen van mineralen werd een overeenkomst gevonden met de waarden van andere eetbare paddenstoelen. Naast hoge kaliumgehaltes (254 mg) en fosfaatgehaltes (109 mg) werden in 100 gram paddenstoelen lage natriumgehaltes (8 mg) gevonden.

Waar kan ik Pruikzwam Lion's Mane capsules kopen?

Gemakkelijk Pruikzwam Lion's Mane capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Pruikzwam Lion's Mane capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Pruikzwam Lion's Mane capsules aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Pruikzwam Lion's Mane capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologischtoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Pruikzwam (Lion's Mane) Capsules Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56220-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 2 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt
Ingrediënten Pruikzwam
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 283 kcal / 1180 KJ
Eiwitten 20.1 g
Koolhydraten 23.9 g (3.2 g sugar)
Vetten 2.8 g
Verzadigde Vetten 1.2 g
Vezels 41.4 g
Natrium < 0.1 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Zeer tevreden
Ik kende het product niet. Op aanraden ben ik het gaan proberen en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Zeer goed product met een goede werking.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op