organic

Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • 100% biologische Reishi paddenstoel uit bergachtige bossen van China, Japan en Korea.
  • Bevat waardevolle voedingsstoffen en antioxidanten voor een gezonde levensstijl.
  • Veelzijdig te gebruiken in verschillende industrieën, van voedingssupplementen tot cosmetica.
Details

Premium Nutrikraft Reishi Capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

In de afgelegen en bergachtige bossen van China, Japan en Korea zijn de bijzondere Reishi paddenstoelen te vinden. Deze Paddenstoelen groeien op plekken waar het warm, vochtig en schaduwrijk is, waar ze kunnen groeien aan de onderste stam van bladverliezende hardhout bomen.

De Reishi paddenstoelen worden al duizenden jaren gebruikt in een oud oosters medicijn. Als u de Reishi paddenstoel ziet valt het direct op dat het een opvallende rode dop heeft. Een verse paddenstoel wordt geplukt tussen augustus en oktober en voelt zacht en kurkachtig aan.

De Reishi Paddenstoel bevat vitaminen en mineralen, waaronder ijzer, magnesium, calcium, zink, koper, mangaan en germanium. Belangrijker zijn echter de polysacchariden en triterpenen. Tot nu toe zijn er meer dan 150 chemische verbindingen ontdekt in Reishi.

De belangrijkste actieve bestanddelen van Reishi zijn de eigen lange-keten koolhydraten zoals ganoders A, B, C en bèta-D-glucaan en triterpenoïden, bittere organische verbindingen die geconcentreerd zijn in de paddenstoelen kap.

Waar kan ik Reishi Capsules kopen?

Gemakkelijk Reishi Capsules kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Reishi Capsules kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Reishi Capsules aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch uitgelicht

Dit supplement is een biologisch gecertificeerd product van ons merk Nutrikraft. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Dit supplement is dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoet aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Reishi Capsules geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Reishi Capsules Biologischtoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56170-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik 2 Capsules per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen inneemt
Ingrediënten Reishi
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt China
Land van productie Nederland
Merk Nutrikraft
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 217 kcal / 927 KJ
Eiwitten 9.0 g
Koolhydraten 7 g (0.25 g sugar)
Vetten 1.3 g
Verzadigde Vetten 0.4 g
Vezels 78 g
Natrium < 0.10 g
Zout -
Reviews
Uitstekende reishi capsules
Ik heb deze reishi capsules gekocht vanwege de gezonde eigenschappen. Ik neem elke dag een capsule en het bevalt mij tot nu toe zeer goed!
Artikelen
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op