image/svg+xml Openclipart flag-europe

Nutrikraft - Vegan Collageen Booster

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Nutrikraft - Vegan Collageen Booster? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in het lichaam
  • plus-circle Bevat een unieke mix van vitamines, mineralen en aminozuren
  • plus-circle 100% veganistisch, gemaakt van plantaardige bronnen
Details

Maak kennis met Nutrikraft Vegan Collageen Booster capsules

Heb je ooit gehoord van collageen? Dat is een eiwit dat ons lichaam zelf aanmaakt en dat een belangrijke rol speelt in de structuur van onze huid, haren en nagels. Maar naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam minder van dit nuttige eiwit aan. Dat is waar de Nutrikraft Vegan Collageen Booster capsules in het spel komen!

Onze supplementen bevatten geen collageen zelf - dat zou niet vegan zijn - maar ze zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die je lichaam helpen om collageen aan te maken.

Wat zit er in onze capsules?

Onze capsules bevatten een unieke mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine C uit rozenbottel extract en silicium uit bamboe extract. Daarnaast bevatten ze aminozuren zoals L-proline, L-lysine HCl en glycine, evenals antioxidanten uit groene thee extract. Elk van deze ingrediënten speelt zijn eigen rol in ons lichaam.

Maar waarom vegan?

We hebben bewust gekozen voor een 100% vegan samenstelling. We geloven dat we voor onze gezondheid kunnen zorgen zonder concessies te doen aan onze waarden. Daarom hebben we gezocht naar plantaardige bronnen voor al onze ingrediënten.

Dus of je nu al een tijdje vegan bent, net begonnen bent met je vegan avontuur, of gewoon op zoek bent naar een supplement dat past bij jouw levensstijl, onze Vegan Collageen Booster capsules staan voor je klaar.

En laten we niet vergeten: een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn altijd essentieel. Met onze Nutrikraft Vegan Collageen Booster capsules willen we je ondersteunen in het streven naar een gezondere jij, in lijn met je vegan waarden. Geniet van de natuurlijke ondersteuning die ze bieden!

Waar kan ik Supplementen van Nutrikraft kopen?

Gemakkelijk Vegan Supplementen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Nutrikraft supplementen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Supplementen van Nutrikraft aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Nutrikraft - Vegan Collageen Booster uitgelicht

Dit supplement van ons merk Nutrikraft is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft Supplementen van Nutrikraft geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Nutrikraft - Vegan Collageen Booster is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Nutrikraft - Vegan Collageen Boostertoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Nutrikraft - Vegan Collageen Booster? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 59100-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Capsule
Kleur Wit
Aanbevolen gebruik Dosering: 2 capsules per dag
Ingrediënten Bamboe Extract, Groene Thee Extract, Rijstbloem, Rozenbottel
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Magnesium, Sillica, Vitamine C
Speciale Eigenschappen Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Europa
Land van productie Slovenië
Merk Nutrikraft
HS-Code 21069092
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
Sterke Huid dankzij Vegan Capsules
Mijn huid voelt merkbaar steviger na 2 maanden gebruik. Fantastisch dat het 100% vegan is! Bedankt Nutrikraft.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op