Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
80202-conf

Eigenschappen van de Oesterzwam

De oesterzwam (pleurotus ostreatus) is een schimmel die voorkomt als paddenstoel, die groeit op de stammen van dode of beschadigde loofbomen. Ze groeien altijd in groepen naast elkaar, net als oesters op een oesterbank. Ze hebben een voorkeur voor populieren, wilgen en beuken als gastheer.

De hoed van de oesterzwam is vijf tot twaalf centimeter groot en schelpvormig. De kleur van de oesterzwam kan variëren van blauwgrijs tot grijsgeel.

Van boompaddenstoel tot Oesterzwam Poeder

De oesterzwam groeit het hele jaar door op bomen en boomstronken in de natuur. Oesterzwammen worden met de hand geselecteerd voor de oogst. Na het plukken wordt de oesterzwam in stukken gesneden en in een oven gedroogd. Vervolgens worden de droge paddenstoel stukken vermalen tot oesterzwam poeder.

Hoe smaakt Oesterzwam poeder?

Het vruchtvlees van de oesterzwam is zacht, wit en vezelig. Deze kenmerken zien we ook terug in oesterzwam poeder, die over een mooie zachte smaak beschikt met een fijn aroma. Deze paddenstoel wordt gezien als een delicatesse in de Koreaanse, Japanse en Chinese keuken.

Waar kan ik biologische paddenstoelen poeder kopen?

Gemakkelijk biologische paddenstoelen poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische paddenstoelen poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische paddenstoelen poeder aanbieding meer.

Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische paddenstoelen poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Oesterzwam Poeder Pleurotus ostreatus Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.