Oregano Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Oregano Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,13
Op voorraad
SKU
80077-conf
+ -

Wat is Oregano?

Oregano is een kruid dat van oudsher vooral veel bekendheid geniet in de Mediterrane keuken, daar de plant ook in mediterrane gebieden in Europa van nature voorkomt. Maar oregano vindt zijn weg in steeds meer andere keukens. Het wordt ook wel wilde marjolein genoemd. In Nederland, met name in Limburg, kun je wilde marjolein vaak vinden naast wegen en velden. Als de plant er eenmaal staat, blijft hij er vaak voor langere tijd. Net als veel andere kruiden is de plant een onkruidgewas.

Van blad tot poeder

Ons Oregano poeder komt van biologisch geteelde oregano. De bladeren worden geoogst, ondergaan een stoombehandeling ter kiemreducering, worden vervolgens gedroogd en tenslotte vermalen tot poeder.

De toepassingen van Oregano

Oregano kun je zowel gedroogd als vers gebruiken in gerechten. Als je de verse variant gebruikt dien je de bladeren eerst te wassen en ze vervolgens te snijden en kneuzen. Zo komen de smaken het beste naar voren. De gedroogde variant kun je direct toevoegen aan gerechten en de smaak ervan is meestal iets sterker dan van het verse blad. Oregano kan zowel aan koude als warme gerechten toegevoegd worden. Als je het toevoegt aan warme gerechten, kun je dat het beste aan het begin van de bereiding doen. Oregano geeft namelijk meer smaak af als het langer bereid wordt.

Premium Oregano Poeder kiemarm Biologisch

Oregano Poeder kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.