Naturaplaza - uw natuurwinkel

Gezondheid is een belangrijke basis voor een goed en gelukkig leven. De wereld van tegenwoordig is druk en chaotisch. Goed voor jezelf zorgen en af en toe helemaal ontspannen is makkelijker gezegd dan gedaan. Met ons assortiment aan natuurlijke, gezonde, mooie en lekkere producten voor een gepaste prijs willen we je daar graag een handje bij helpen!

Het team van natuurwinkel Naturaplaza

Natuurwinkel Naturaplaza is een jonge onderneming en is begin 2012 opgericht onder de naam "Steviahouse". In 2019 is de naam veranderd in Naturaplaza, omdat dat beter het assortiment weerspiegelt. Naast het aanbieden van Stevia producten is het assortiment gedurende die eerste 7 jaren namelijk sterk uitgebreid.

Als eerbetoon aan de oude naam is het merk "Steviahouse" echter blijven bestaan voor alle stevia-producten. Zo hoeven onze klanten en ook wij geen moeilijk afscheid te nemen.

In onze natuurwinkel bieden we bezoekers de mogelijkheid om voor gepaste prijzen een keuze te maken uit onze selectie van natuurlijke producten en producten van natuurlijke oorsprong. Naast een selectie stevia-producten, hebben we voor onze online natuurwinkel producten geselecteerd, die ons inziens niet mogen ontbreken in een bewuste en gezonde levensstijl.

Achter de schermen bij natuurwinkel Naturaplaza

Momenteel werken we met meerdere enthousiaste medewerkers binnen natuurwinkel Naturaplaza en proberen we gezamenlijk de gestelde doelen te realiseren.

Naturaplaza werkt samen met groothandel VehGro B.V.. VehGro is gespecialiseerd in de groothandel van biologische ingrediënten. Doordat wij rechtstreeks bij de importeur inkopen, kunnen wij onze klanten altijd de beste kwaliteit tegen de meest concurrerende prijzen bieden. Al onze producten worden door VehGro verpakt en opgeslagen. Zij zorgen tevens voor de gehele logistieke afhandeling.

Kwaliteit en kwalificering

In de natuurwinkel verkochte Stevia producten worden binnen Europa gecontroleerd volgens de standaard Europese normen, NEM gekeurd in Duitsland en zijn van apothekerskwaliteit.bio logo

De meest van onze voedings en verzorgingsproducten voeren het herkenbare BIO keurmerk, dat staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Daarnaast worden alle producten verpakt onder het FSSC-22000 certificaat.

De in onze natuurwinkel verkochte Himalayazouten komen uit Noord-Pakistan en zijn 100% zuiver natuurlijk. Het zout uit onze natuurwinkel wordt continu in Duitsland als levensmiddel onderzocht door Bioanalytik Hamburg GBA, met ISO9001 en HACCP certificaten.

De natuurlijke (biologische) verzorgingsproducten uit onze natuurwinkel zijn natuurproducten en enkele Najel aleppo zepen hebben het Bio keurmerk.

 

Contact gegevens

Naturaplaza

Zutphenstraat 8 

7575 EJ

Oldenzaal

Nederland

 

BTW: NL-85951 1169 B01

KVK: 7339 6427

Naturaplaza.nl