Accessoires

Naturaplaza verkoopt hoogwaardige biologische voedingsmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten en daar horen dan ook de beste accessoires bij. Op deze pagina vind je diverse accessoires, waardoor je optimaal kunt genieten van onze producten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gift Box Matcha Set hoofdafbeelding
  Gift Box Matcha Set SKU: 309061
  Waardering:
  100%
 2. Houder voor Matcha theeklopper hoofdafbeelding
  Houder voor Matcha theeklopper SKU: 45890-conf
  Vanaf € 12,57
 3. Matcha Bamboe Theeklopper hoofdafbeelding
  Matcha Bamboe Theeklopper SKU: 960007
  Waardering:
  100%
 4. Oliefles RVS 500ml hoofdafbeelding
  Oliefles RVS 500ml SKU: 30875
  Out Of Stock
 5. Pancake pannenkoekenpan 4 kop marmeren anti aanbaklaag hoofdafbeelding
  Pancake pannenkoekenpan 4 kop marmeren anti aanbaklaag SKU: 583501
  Waardering:
  100%
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Accessoires

Naturaplaza verkoopt hoogwaardige biologische voedingsmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten en daar horen dan ook de beste accessoires bij. Als je een kwalitatieve zoutmix aanschaft, een extre virgin olie of goede thee, dan wil je deze correct kunnen opbergen. In ons assortiment accessoires vind je van alles wat je daarbij kan helpen. Je kruiden blijven dan langer aromatisch, je thee blijft langer droog en met onze oliefles kan je olie gemakkelijk worden geschonken.

Ons aanbod accessoires

Loop ons aanbod keuken accessoires rustig door, want je vindt er van alles wat je vast goed van pas zal komen. Je kunt dan denken aan voorraadbussen, een kruidenstrooier, olieflessen of een vijzel en stamper. We hebben ook matcha thee accessoires en een snijplank van glas. Deze accessoires zijn niet alleen handig, maar ook erg stijlvol en een schitterende toevoeging aan iedere keuken.

Kwalitatieve producten juist bewaren

Zoals je van Natuurplaza weet, hebben wij een passie voor biologische en kwalitatieve producten en willen we deze passie graag met je delen. Daarom geloven wij dat je producten nog beter tot hun recht komen als je ze correct bewaart. Onze accessoires zijn dan ook van uitmuntende kwaliteit. Zo is onze zware vijzel van graniet gemaakt, zodat je jarenlang kruiden en andere producten kunt malen zonder dat deze slijt.

Snelle levering

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Is het nog voor 11 uur ’s ochtends? Dan wordt je bestelling vanavond al geleverd! Met meer dan 2012 jaar ervaring als webshop van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.

Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.