Houder voor Matcha theeklopper

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Houder voor Matcha theeklopper? Kijk hier verder…
Vanaf € 10,62
Op voorraad
SKU
45890-conf
  + -

  Parkeer hier uw Matcha theeklopper

  Deze traditionele Matcha houder is uitermate geschikt om uw Matcha klopper in op te slaan. Na het bereiden van uw thee kunt u de klopper hierin laten uitdruppelen. De dunne bamboe staafjes van de klopper blijven op deze manier in de juiste conditie!

  Premium Houder voor Matcha theeklopper

  Houder voor Matcha theeklopper van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

  De door ons geselecteerde biologische accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

  Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.