Vegan Pannenkoekenmixen

Welkom op onze vegan pannenkoeken mixen. Hier vind je diverse biologische en vegan pannenkoekenmixen. Onze pannenkoekenmixen bevatten allemaal biologische superfood ingrediënten. Hiermee maak je de perfecte milieubewuste pannenkoek.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse Biologische en Vegan Pannenkoekenmixen van Pancaky

Voor de mileubewuste vegans en vegetariërs komen er gelukkig steeds meer producten op de markt. Wat denk je van Biologische én Vegan pannenkoekenmixen? Geen tarwe pannenkoeken met koemelk en ei, maar gezonde pannenkoekenmix met biologische rijstbloem en biologische tapioca zetmeel en biologische arrowroot poeder als basis en biologische superfoods als smaakmakers.

Daarmee maak je milieubewuste vegan pannekoeken zonder ei en melk, met een unieke smaak.

Veganistische pannenkoeken

Alle ingrediënten van onze pannenkoeken mix zijn volledig plantaardig en dus geschikt voor vegetariërs en vegans. Je bakt er overheerlijke american pancakes mee. Met onze american pancake mix in verschillende smaken verras je elke keer weer opnieuw je gasten met iets unieks, dat milieubewust, vegetarisch en bovenal gewoon lekker is!

Onze unieke smaken

Pancaky brengt momenteel 4 originele smaken op de markt, te weten: Banaan-Chocolade, Appel-Kaneel, Aardbei-Kokos en Pumpkin-Spice. Voor elk wat wils. Voldoende variatie en met 4 koekenpannen op het fornuis zet je op één avond een ware smaaksensatie op tafel en trakteer je je gasten op een vegan, biologisch en smakelijk diner!