Yoghurt Ferment prebiotisch 1 zakje

Waarom zou jezelf yoghurt maken? Verse zelfgemaakte yoghurt smaakt onvergelijkbaar lekker. Maar de frisheid is ook belangrijk voor de smaak van de yoghurt....
€ 5,44
Niet op voorraad
SKU
30384
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)

    Beschrijving:

    Waarom zou je zelf yoghurt maken? Verse zelfgemaakte yoghurt smaakt onvergelijkbaar lekker. De Versheid draagt bij aan de smaak van de yoghurt. Omdat deste verser de yoghurt, deste meer actieve en stimulerende culturen. My.Yo yoghurt starter Pro en Prebiotische (ECO-EN-013)Bijpassende yoghurtmaker (ook in limoengroen verkrijgbaar)

    Ingrediënten:

    Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) yoghurt starter culturen (Streptococcus thermo-phils, Lactobacillus bulgaricus delbrueckii subsp.), Probiotica (LA-5®, BB-12®)* Geen kunstmatige toevoegingen, 100% natuurlijkMy Yo yoghurt poeder bevat miljoenen van probiotische Lactobacillus acidophilus, bifido-culturen en prebiotische ballaststof inuline. Het is gemaakt van de agave plant en is EU biologisch gecertificeerd.

    Gebruiksaanwijzing:



    Zie de gebruiksaanwijzing 1 zakje yoghurt ferment voor de bereiding van 1 liter yoghurt kan tot 4 x verder geënt worden (dus 1 zakje is geschikt voor ca. 4 liter yoghurt) Geschikt voor koemelk (gepasteuriseerd, UHT-melk, gekookte directe melk, soja melk, lactosevrije melk en schapenmelk bereide yoghurt is ongeveer 7 dagen houdbaar in de koelkast Men kan enten door bijvoorbeeld 100 ml aangemaakte yoghurt weer in schone bak tot 1 liter aan te vullen met melk. De probiotische levende bacteriën kunnen zich vervolgens weer vermenigvuldigen, zodat u na 48 uur weer 1 liter verse yoghurt heeft.

    Verpakking:

    1 zakje a 25 gram/stuk

    *LA-5® en BB-12® zijn geregistreerde handelsmerken van Chr. Hansen, Denemarken.

     
    Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.